Gulsgnc Biz 15 HAFTALIK olduk bulantılar gitti şükür herkes kilo alırken ben 5 kilo verdim son bir kaç gündür doymuyorum aşırı iştah var sebebi nedir
Busra2013 Gulsgnc sımdılık ıstahım ıyı ınsallah boyle devam eder 17+3 6 kılo aldım 49 ıle hamıle kaldım suan 56❤️🧿🧿🧿
Zeynepp97 Gulsgnc Bizde 16 haftayı bitirdik , meyve ağırlıklı yeme isteği oluyor bendede , yeni yeni gece acıkmaları oluyor 😂 2 kilo almışım 1 haftada nasıl oldu anlamadım ne güzel seviniyordum hiç almiyorum diye 😂
mor_menekse1 Gulsgnc bnde 15 haftalık oldum bulantılar geliyor arada iştah halla yok ama ilk günler kdr aç yaşamıyorum şükür 🤗 cinsiyet merakı sarmiş yarın kontrol var acba birsyler belli olur mu
Minnosannesi38 Gulsgnc bende acıkıyorum sürekli ama kurmaları devam ediyor o yüzden çok da yiyemiyorum az önce istifar ettim karnim ac gibi simdi ama yiyemiyorum 😔
Makif2112_ Benimde bulanti azaldi istah arttı ins çok kilo almam sağlıkla kucagimiza aliriz bebisleri
Gizemin-minnakI @Gulsgnc kan hapı vitamin kullanıyoruz o kadar normal ki . İnşallah veririz doğumdan sonra takmayın . Ama gebelik şekeri de olabilir . Dikkat edin .
Busrabaksii Gulsgnc 17+3 istifra etmekten 7 kilo verdim asla bişey yiyemiyordum bu hafta doymuyorum çıldırcam 2 saatte 1 oturup yemek yiyorum 🤦 1 kilosunu geri aldım gerçi ama bu durum beni korkutuyor