KyrNeriman Kizlar bn 65 ile hamile kaldim daha yeni ama 5 haftalik henuz hamileligi ilerlyenler benim gibi yeniler kac kilo aldnz ne yediniz ictiniz canmslar🥰
Yunusemreninannesi KyrNeriman 80 gozden cikar ama dogum yapinca zaten 7 8 kilo mutlaka gider canim kisiye gore degisir benim 10 kilo gitti dogumdan cikinca
KyrNeriman Yunusemreninannesi dogru haklisin kizima hamileyken de 78 le gitmistim yine 65 le kalmstm ama o erken dogmusþu
KyrNeriman Bianneadayiii evet canm benm yeni kizimda da yine 65 le kalmstm bi zayf hamile kalmadim ya🤣
Parsss Nymphadoraa bende sızın gıbı aynı olaack 😀 olmazdı aslında ama kılosu gerıden gelıyo dedı 30. Haftada direk saldım 😞
KyrNeriman mommasBoys şu bikac hafta cok olmazsan iyi bnce hamile kaldgn kiloya gore🥰bn kizim da 35 te dogum yapmistim 78 dim
sennaaylmz KyrNeriman 66 ile hamilr kaldım canım şuan 80 kiloyum. 32 haftalık olduk. 80 de dogurmayi düşünüyordum 😂
Nymphadoraa KyrNeriman bebeğim dört aylık şu an 65 kiloyum. Diyet yapmadım aşırı da dikkat etmiyorum yediklerime. Zira sütüm çok azalıyor bu sefer 😐
mommasBoys KyrNeriman 20. Haftama kadar hiç almadım 28den sonra yardıra yardıra gidiyorum 🙈😅😅 85i de görürüm bu gidişle ben