Fatnur38 Powergirls yok canm ya ufacık ayrıca dursa nolcak canm hayırlısı ile evlat sahibi olalımda zaten dikiş almak yok eriyen dikiş atılyo bana öyle yaptlar
Powergirls RonyaArin niye böyle karar verdi ben onu da anlamadım pazartesi olayım sana da yazarım bana da öyle derse
Powergirls Fatnur38 He o zaman iyi aynen de benim kolumda da iz var ondan hosuma gitmiyor esim beğenmez daha diye birazda ondan düşünüyorum öyle 😔 bi olsam da kurtulsam bende siz gibi sana da 3 ay dediler mi ya yapilmicak diye
Fatnur38 Powergirls hayır sadce 2 hafta ilişki yasak dedi sonrasında 2 hafta korun dedi canm mantıken de zaten yapmıcak bişi yokki
Powergirls RonyaArin oldum canım çok agrim var dünden beri iki yerden kestiler 1 hafta ilişki yasak dendi 21 günlük doğum kontrol hapı verdi niye verdi anlamadim
RonyaArin Powergirls canm.cok geçmiş olsun yaa…benm kesik olmamıştı inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..halla halla doğum kontrol hapı neden verdiki acaba…peki ne zaman hamile kala blrsin dedi
RonyaArin Powergirls tamam canm demek hamile kalman için sorun yok ilaç bittikten sonra kalirsin inşallah tek seferde canm