ceydaburak Ben 15 haftalık hamileyim biontech aşısı olmak istiyorum ama yan etki olur die çok korkuyorum acaba aşı olan anneler aşı sonraki durumları hakkında bilgi verebilirler mi ? 🌸
TugceTekin123 ceydaburak ben bugün 3. Dozu oldum 2 sınovac 1 bıontech şuan gayetbiyyiö canım ol derim
HelensMom ceydaburak ben 2 doz oldum ilk dozda yan etki olmadı, 2.doz sonrası kolda ağrı ve bir gün süren eklem ağrısı halsizlik oldu. Daha sonra geçti hepsi
Gonul_1 ceydaburak bende 14 haftada oldum 3 4 gün baş ağrısı ve kolum agrırı çok şükür onun dışında birşey olmadı
Zeynepp97 ceydaburak Bende 15. Haftamda biontech oldum sadece 1 gün kol ağrım oldu ikinci dozu da ekimin sonu gibi olucam
Babybella TugceTekin123 sinovac sonrası biontech i kaç ay sonra oldunuz. Bende 2. doz Sinovac oldum üçüncüyü Biontech olmayı düşünüyorum. Hemşire 2 ay sonra olur demişti.
ceydaburak TugceTekin123 Kirmizivosvos Simgeyuca Calisananne25 Babybella ay teşekkür ederim aşı deneyimlerinizi paylaştığınız için hayırlısıyla koronasız sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah hepberaber 🙏🌸 içim rahatladı sizden gelen yorumlarla 🌸
Calisananne25 ceydaburak 20 ve. 25. Haftalarımda oldum 2 doz biontech aşımı ikisinde de çok hafif kol ağrısı oldu 1 gün içerisinde geçti başka bir yan etki yaşamadım. Bebeğim de gayet iyi ve hareketli 🥰
Kirmizivosvos ceydaburak 30 haftalıkken oldum ilk dozumu canım 4 saat sonda kol ağrısı oldu ve 3 gün halsizlik eklem ağrısı. Bence hiç korkma hemen ol zaten 21.gün sonra da ikinci doZ oluyoruz hepimize bol bol antikor olsun inşallah 🙏
1425 ceydaburak Ben de olup olmamakta çok kararsızım😔 19.haftadayım şuan .. Sağlık ocağındaki hemşirem olursan 6.ayında ol dedi bana . Gelecek ay doktora gideceğiz zaten bakalım dr ne diyecek
Mamasita Benim doktorum kendini koruyabilirsen 5. Aya kadar bekle dedi ama eşim korkuyor çok bana ve bebeklerimize bişey olur diye oldum bugün
Secil26 Ben 16. Haftamda 1. Dozu oldum kol ağrısı çektim onun dışında bişey olmadı bugün yani 21 haftamda 2. Doz aşımı oldum yine kol ağrısı yapıyor henüz başka bi belirti yok bu srada ikiside biontec 😊
Makif2112_ 16 haftaligim dün bende biontec oldum kol ağrısı ve baş ağrısı yaptı bende daha fazla erteleyenedim okul ortamında olmuyordu asisiz