Zeynepablaoluyor Merhaba 23 Eylül’de kan tahlili verdim beta HCG 65 çıktı bugün 30 Eylül tekrar tahlil verdim 1457 çıktı ultrasonda kese görünmedi normal mi acaba artış doktora yarın sonucu göstericem
Mucizecim Zeynepablaoluyor Karından bakti ise bu değerle karından görünmez cnm değerinde gayet güzel yükselmiş
2melekannesi_ Zeynepablaoluyor normaldir karından baktıracaksanız idrara sıkışık şekilde gidin daha net görünüyor, alttan da bakılabilir o da net sonuç verir
sdmr20 Zeynepablaoluyor canım beta artışın güzel ama henüz bu değerle görünmeyebilir bu da normal 😍 Bende 2632 de kese gördü bi kaç gün önce ama çok belli belirsizdi sanırım net bişey de diyemedi ☺️
Zeynepablaoluyor Mucizecim Geçen ay kimyasal geçirdim dış gebelik olur diye korktum karından baktı aynen göremedi
Mucizecim Zeynepablaoluyor dış gebelik olması için değerinin cok yüksek olması lazım ve görünmemesi lazım bu değerler ile karından görünmez karından görünmesi için değerinin en az 3 bin 4 binlerde olması lazım endişe etme artış güzel gitmiş