Dilara0606 emrbalayse korkmak degil soylentiler uzerine sordum gerçekten varmı öyle bisey diye bide ben daha yeni sayılırım mide bulantim çok oluyo onu etkilermi diye korktum
emrbalayse Dilara0606 tabi insan hassas oluyor bebeğe bişi olmasın diye. Ama hamilelik bir hastalık değil fizyolojik bir durum. Bu kadar düşünme 9 ay var daha inşallah. Ya da 8 ay. Düşünerek zor olur
Dilara0606 Essimsii06 başkalarından duymuştum kafama takıldı o yuzden sordum bide ilk aylarım ya mide bulantisi korkusu var
Seymaben Dilara0606 11+3 üm daha dün giriştim kaşıma bıyığıma akşamınada doktora gittim bebek gayet sağlıklı hareketliydi ölmedik😅gidebilirsin kuaföre
Arzuaksumom Dilara0606 bırakın şu sağdan soldan duyduklarınıza inanmayı kaş bıyık saç kesimi sıkıntı değil ne zaman istersen yaptır saç boyama sadece önerilmez o da bitkisel amonyaksız boya olursa 3 aydan sonra yapılabilir
ayse12211 Dilara0606 zannetmiyorum çünkü kokusu yok ki. Eğer iyi bir yere giderseniz hiç sorun olmaz. Benim gittiğim kuaför çok temiz bi yer.