Hrygkcshn ilk dogumumda ozeldeki doktorum beni 41 haftaya kadar bekletti normal dogurmamam icin hicbir sebep yoktu sabah yatisim verildi fitil taktılar o dabaskabir hastanede poliklinik muayenesi yapiyordu daha dogumum baslamadigi icin ama bana gore hep yanimda durmasi lazimdi agrilar oldu hemsireler nst kagidini telefonla doktora attilar hep bu surede saat sabah 10 da fitili koymuslardi saat oglen 3 e dogru hemsire geldi ve sezeryana almamiz gerekiyor dedi bebegin kalp atislarinda sikintivar dedi nst okumayi az cok ogrendik nerde diyorum sikinti siz anlamazsiniz gibi konusmalar ben istemiyorum dedim sezeryan bu arada 6 cm aciklik olusmus bu arada hastanede 6 da isten cikiyorlar o yuzden beni haldur huldur sezeryana alip kesiceklerdi gereksiz ben de karsi ciktim ailemde karsi cikti doktor da geldi bana tripli sen ne bilmislik yapiyorsun gibi konusmalar ve ben sezeryan disinda normal dogurtamam dedi yani madem normal dogurtmayacaktin neden 41haftaya kadar beklettin beni ben de cikisimi verin benim dedim 6cm acikla ameliyat onluguyle damar yolum acik vaziyette kadin dogum hastanesine gittim arabamizla orda kucuk mudahalelerle gece 12 bucuk oglumu kucagima aldim normal dogumla hemde ve dogum sabahi doktorum esimi arayip ne yaptigimi sormus tesekkur ederiz normal dogum yapti demis esimde yani ne olursa olsun kendinizi doktoratam teslim etmeyin kendinize guveniyorsaniz normal dogum icin zorlayin bunun icinde bence devlet hastanesi gercekten onemli ozeller ticarethane olmus tabi istisna doktorlar vardir arasinda