Gokce91 İlk gece eşimle kalmak istiyorum, çok özel bir duygu olduğunu düşünüyorum ama tereddütlerim de var. Alt değiştirme gibi şeyleri başarabilir miyiz 😊
gldn065807 Gokce91 herseyi yaparsınız Rabbımin yardımıyla korkma ben eşimle yaptım bütun herseyi evde de öyle kimseyi istemedim çokta güzel oldu çokta rahattım her konuda
Zeyyyn Gokce91 anneme dedim doğum yapana kdar eşim dursun sonra sen hiç alt açmadım bende ama başarabiliriz neden yapamıyalım ki 😊
kadifemsii Gokce91 bende çok istemiştim eşimle kalmayı ama annem olmaz yapamazsınız dedi ve annem kaldı iyiki de annem kalmış . Sezeryan doğum yaptım yerimden lavaboya zor kalkıyordum eşim asla altını değiştiremez üstünü değiştiremezdi hala da yapamıyor 😀 bence bi bayanın kalması sizi daha çok rahatlatır
Denizyildizii Gokce91 Zaten bir gece kalınmıyor mu. Hemsirelerden yardım isteyebilirsiniz. Bende sadece eşim kalsın istiyorum ama bakalım belki annemde gelir
Ozlemcyln Gokce91 geçen sene ilk oğluma doğum yaptığımda sadece eşimle beraberdik şimdide geçen ay ikinci oğlum doğdu yine eşim yanımdaydı yapılmıycak hiç bişey yok merak etme 😊
Hafizeplt Gokce91 ben annemle kalacaktım eşimde kaldı kaçak oldu biraz ama kaldı😅 ama kızımın altını ben değiştireim sadece annem topuk kanı için giiti Kızımı kucağıma verdi eşim sabaha kadar uyudu 😂😂 yapabilirsiniz sadece eşinle güzel olur🥰
Gokce91 Hafizeplt eşim öğrensin hemen istiyorum o değiştirsin, aralarındaki bağ da güçlü olur gibi geliyor😍
Denizyildizii Gokce91 bende ilk doğumumu özelde yaptım hiç hemşire gelmedi ne emzirme için ne yardim için. Ama çoğunlukla geliyorlarmış
momsturk Gokce91 ben de aynı şeyleri düşünüyorum eşim olsun yanımda istiyorum beceremeyiz ama olsun. Baba olduğunu hissetsin o da 💕
Gokce91 Denizyildizii bizim hastanenin iyi olduğunu duydum o konuda, arkadaşım da orda Doğum yaptı baya iyilermiş