ogretmen_anneee Kızlar küvetim 85× 48 imiş . Katlanır küvet . İki kere file aldım olmadı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Allah askına sizler ne aldınız
Dilekcnkn ogretmen_anneee Ben file kullanmıyorum , iki oğlumda da yani bu sefer alayım dedim ama sonra vazgeçtim suyun içinde daha güzel oluyor 😂😂
2melekannesi_ ogretmen_anneee bu konuyu ben de düşünüyorum sanırım fileler ölçüye göre satılıyor standart ölçü olmuyor, küvetinizin ölçüsüne göre bulamadınız mı?
Dilekcnkn ogretmen_anneee Yooo neden korkayım ki 😂 3. Gebeliğim 2’sinide hep öyle yıkadım ilk zamanlar annemle yıkadık ama sonra kendimde yıkayabiliyorum yavaş yavaş
ogretmen_anneee Dilekcnkn haaaa siz tecrübelisiniz canıııımmm 😂 ben elime nasıl alırım diye panikliyorum 😂
Aminee32 Sevi bebenin fileleri var havlu desenli bebek filesi yaz cikar 20 25 lira arasi bsiey onlar büyük ihtimal er olur
Dilekcnkn ogretmen_anneee Hiç panikleme valla yavaş yavaş yaptırırsın ne olcak sanki 😂😂suyun içinde oynar bebiş
B8use ogretmen_anneee ben ilk kızımda babyjem küvet filesi almıştım içi dolgulu olanı çok çok memnundum ikinci bebeğimde de kullanacağım duruyor onsuz yikayamam asla
Denal Bende dolgulu deneyecem diğer düz fileler çok askıda kalıyor …hiç olmazsa dolgulu minder gibi olanlar daha mantıklı
B8use ogretmen_anneee boyutlar standart oluyor yani her küvete olur ben boyutlu şekilde hiç görmedim yani bence standarttır