La_Liberte Merhabalar daha önce doktor arayışı için buraya yazmıştım. Uğur Değer’i çok önerdiler. Yarın adetimin ikinci günü oraya gideceğim. İki kaybım var. Çok ayrı sebeplerden. Şimdi size sormak istediğim çok yoğun diyorlar sizce doğru mu yapıyorum giderek?
Tugba86 La_Liberte canım Uğur hoca genelde tüp bebek tedavisiyle ilgileniyor ama senin özel bir durumun olduğu için kendisine gidebilirsin.Ben aynı hastanede Yunus Çavuş hocaya gidiyorum muayeneye
Drf La_Liberte hiç bilgim yok ama bende duydum sadece benimde iki kaybım var sizi çok iyi anlıyorum 🥺bende Diyarbakır’da doktor araştırıyorum
La_Liberte Tugba86 çok methettiler canım. Ben kayıplarımın nedenini özellikle son kaybımın nedenini öğrenmek istiyorum. En azından bi dahaki gebeliğimde bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum 😞 4 ay oldu doğum yapalı sezaryenliyim. Adet oldum ikinci günüm olacak yarın. Bakalım inşallah güzel şeyler duyarım.
Tugba86 La_Liberte Başın sağolsun canım.Rabbim bir daha yaşatmasın.Sağlıkla kucağına alacağın bebekler nasip etsin inşallah.Uğur hocaya o zaman git bir dene bence
La_Liberte Drf çok geçmiş olsun size de. çok önerdiler daha memnun kalmayan görmedim. Şimdiden heyecanlıyım güzel şeyler duymak istiyorum 😞 Allah yüreğimizi ferahlatsın inşallah 🙏🏻
La_Liberte Tugba86 amin canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Gidecem yarın bakalım. Umarım her şey yolundadır 🙏🏻
La_Liberte esra572 ben de tanıdık aracılığıyla randevu aldım. Sanırım başhekim babamın arkadaşı oluyor o araya girmiş. 15′ine kadar randevu yoktu normalde. Adetliyken gitmek gerektiği için mecbur kaldık. Bir de şehir dışından gideceğiz. Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var 😞🙏🏻