1_elif Arkadaslar ben 24+3 haftalık gebeyim 50 kilo ile gebe kaldım toplamda 6 kilo aldım bugün saglık ocagına gittim ve ebe kilomun fazla oldugunu söyledi moralım bozuldu acıkcası sizler bu haftanızda kaç kilo almıştınız
Mehtap_93 1_elif onlara ne ya doğumdan sonra verecek olan sizsiniz bunlar ne karışıyo bu kadar ne münasebet anca moral bozarlar. Burda hiç kilo işine karışmaz doktorlar ayıp sayarlar.
Ygtm44 1_elif cok abartmis ya. Şu an 56 kilosun. Doguma kadar en fazla 62olursun diye dusunuyorum. Cunku bana gore az kilo almissin. Emzirirsen öyle bi gidiyor ki. Sen moralini bozma. Ye ic bebisinde senle kilo aliyo unutma. Onun icin sakin moralini bozma😊👍
Gizemin-minnakI @1_elif ne kadar saçma . Ona mı kalmış. Hamilelik boyunca 15 16 kiloya kadar almak normal kabul ediliyor . Ki ben 22. Haftadayım 8 kg aldım . 2 ayı yatarak geçirdiğim için birden kg aldım . Herkesin hamileliği kendine özel yani . Sanane sen mi vereceksin kiloyu deseydin. 😂
1_elif Ygtm44 çok teşekkür ederimm yorumunuz için gercekten burdan aldıgım destekler beni olumlu etkiliyor hep
Ygtm44 1_elif Rica ederim cnm. Sen doktormus ebeymis dinleme canin ne isterse ye. Hamileligin tadini cikar. Emin ol dogunca emzirince hepsi gitcek kilolarin😃
deletedmom2014 Bende 60 kilo ile hamile kaldım sonra 57 kiloya düştüm şuan 63 kiloyum bana da saglık ocağındakiler fazla dedi 😓 26. Haftadayım 🙏🏻
Gizemin-minnakI @1_elif 😂takma canım . Veririz inşallah . Emzirirken Sağlıklı beslenirsek bir sürü kg gider 💃💃😂
Didem10 Hafta bitti 8 kilo aldım. Ama belim ağrıyor bacaklarım da. Boyum kısa kaslarım zayıftır bu fazlalık bile yoruyor beni. Herkesin bünyesi farklı.