Kader9677 Aşırı sinirliyim ve en ufak şey den rahatsiz oluyorum ,eşim e tahammul edemiyorum normalde beni sinir edcek bisdy yapmiyo ama yinede bilmiyorum niye boyle oldum psikolojim alt üst oldu😔 Benim gibi olanlar var mı?
ikinci_mucizemm Kader9677 lohusalik bitince tamamen bitiyor 😅 ama şu tavsiyeyi verebilirim . Hamilelik başlarında ortalarına doğru aynı sinir bendede vardı aşırı beynime kan siçrıyordı resmen en ufak bişeyde bile ama zamanla kendimi frenlemeyi öğrendim . Tek nedeni bebişin anne duygularını anne karnında hissettiğini öğrenmek oldu birde hep ileriyi düşünen bi insan oldum bu konuda da ilerisini düşündüm anne karnında sinire strese maruz kalan çocuklar genelde stresli çok ağlayan çocuklar oluyor sakin yormayan bi çocuğum olsun istiyordum hep çok şükür öyle de oldu kendimi frenledim umursamamayı tepkisiz kalabilmeyi öğrendim çocuğum için ve başardım maşşallah çok akıllı uslu bi çocuğum var ve sakin geçirdiğim hamileliğime bağlıyorum sinir i baskın olan arkadaşlar a da bu şekilde ileriyi düşünerek hareket etmesini önerebilirim :)