ArenAsilmomm Damla78 benimde göbek piercingim var zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası henüz 9 haftalıgım ilerleyen haftalarda gebeler için silikon piercingler var onunla değiştirmeyi düşünüyorum 🙂
Gzmduru UmutsuzPolyanna benim piercing var göbeğimde arada bi takıyorum tıkanmasın die genel temizliğini yaptığın tadırde bi sıkıntı olmaz canım😉
UmutsuzPolyanna Gzmduru ay yok ben değilim konu sahibi ben 2 kulağımdaki deliğe baş gelemiyorum hele beriler öte dursun 🤣🤣
Giba Damla78 benim göbeğimde var 20.haftada mi 24 de mi ne cikarmistim hatta denize giderken ara ara takıyorum hala 😬
Elifgoktug1 Damla78 gebelikte bilmiyorum ama doğuma giderken yüzüğe kupeye kadar cikarttiriyorlar yüksek ihtimalle cikarttirabilirler
llFatma Damla78 ay onu nasıl kullanıyorsunuz anlamıs değilim her yeri deliyosunuz bir yere takılacak diye korkunuz da mı yok😁😁
Giba Damla78 yok yok kapanmadı ama neredeyse 14 yıldır delik belkide onunda etkisi vardır ablamında var göbeğinde o doğumdan sonra da birkaç yıl takmadi göbek eski formuna girene kadar onunkide kapanmadı hamilelik phirsinginide ilk defa duydum 😇😬