minikmucizem_4206 Mervesude01 genelde çikolata 🍫 ve tatlı türü şeyler yedim halâ da yiyorum 🤭Dondurma en favorim ama 🍦😋😍
Suzan__Sahin Mervesude01 5 haftalık hamileyim daha öyle bişeye aşerme fırsatım olmadı da bugün parkta karahindiba otunun tazecik yeşil yeri nasıl ye beni der gibi bakıyordu ot mu aşerdim bilemedim😂😂😂
aybkaslan Mervesude01 Yaaa bende öyleyim dişimi fırçalarken yanağıma falan sürüyorum o tadı alabilmek için günde 4-5 kez diş fırçaladığım oluyo enteresan yani ama yapcak bişey yok malesef hemen ağzıma naneli falım sakız atıyorum hunharca çiğniyorum bastırmak için ama diş macunu şuan bana dünyanın en güzel şeyi gibi geliyo 🤣🤣
Kumsal0920 Mervesude01 kıymalı kaşarlı pide 2 hafta sonra doğurcam ama haftada 3 kere hala severek bayılarak yiyorum😂😂 sabah kahvaltıda bile olsa yerim
ftmnr_drgt Mervesude01 16+6da kayısi görmüştüm ertesi günü eşim buldu aldı 😊 şimdi 18+2yiz kızımla, 14+4te kızımı öğrenmeden önce kornison çok yiyordum kurdum da , hamilelik belirtim sadece uyku ve aserme olmuştur hiç kusma bulantı yasamadim 😊
Ayseceferli Mervesude01 ilkinde erik istemisdim kis aylariydi zor oldu bulmasi ama annemle esim buldu yedim ikincide de nar istedim daha cok 🤭 ikiside oglan ikisinde de eksi seyler aserdim hep limon felanda yiyorum cok guzel eksi eksi🤤😋