Smilend Serra12 yok valla şoklara kadar baktık bitmiş restaurantlarda künefe yada baklava var 🥺 arabayla 1,5 saat gezmekten midem bulandı 😅
momsturk Mervesude01 tulumba. Geçen akşam aşırı derecede aşerdim bulamadım bi yerde bulduğum da çıtır değildi de neyse 😂😂
Sevdakozak17tmmz Bebegim000 sen bensin 😂 4 aylık hamileyim 3 aydir evde tatlı yapmıyorum ve hic aldırıp da yemedim Ama limon evden eksik etmiyorum
Bebegim000 Sevdakozak17tmmz evet canım 21 haftalığım ama 12. Haftada öğrendik oğlum olacak Allah nasip ederse ☺️
Hilalkhrmn417 eylulsmommm Instagram’da hamile manavı diye bir sayfa var bankaya havale yolu ile ödemesini yaptığınızda kargo ile gönderim yapılıyor bilginize 🤗🤫😅
aybkaslan Mervesude01 Ahh keşke yiyecek bişey aşersem de doya doya yesem diş macunu aşeriyorum resmen kokusu burnumdan gitmiyo dişimi fırçalarken yutmamak için kendimi zor tutuyorum sırf bu yüzden naneli sakız çiğniyorum sürekli 🤦🏼♀️🤣
Mervesude01 aybkaslan neeee🤔🤔🤔 benimde ilk hamileliğimde yeşil sabunu koklar dururdum yiyesim gelirdi yaaa 😉🤣🤣🤣🤣☺️
Serappp06 Eminemirza aynı ben ya valla tuzlayıp tuzlayıp yiyorum dolap dolu yani günlük bi tane yemesem olmaz😂😂nedense hep ekşi şeyler aşeriyorum çoğunlukla da limonn😋🍋
Beyzabeser Uzumun olmamıs hali koruk deriz biz onu aserdim deli gibi tam zamaniydi ama yasadigimiz yerde bulmasi biraz zor oldu ama bulduk sonunda 😂😂
Beyzan738 Mervesude01 çikolata kek pasta türleri Bide turşu karısık ya herşeyi yiyorum kendimi kstlamadan 🥺🙈🙈