Merve12345 BuFi2012 canım içine doğru hem o dış kısmında hem de içe doğru minik minik beyaz ve sayı olarak fazla oluyor genelde normal doğarken bebeğin Boğaz’ına filan yapışma riski varmış göze alamadım sezeryan tercih ettik
BuFi2012 Merve12345 bende et renginde sallanan bişi siğil olmuyo sanırım dimi. Gerçi doktor gördü değil dedi ama tek yukarı iç dudak kısmında işte
Deletedmom18 Merve12345 38+4 te sezeryan canım oğlumun boynuna kordon dolanmış tam 9 ayı dolduralım dedi inşallah daha erken olmaz öyle dua ediyorum
Merve12345 Deletedmom18 ah canım inşallah hayırlıca doğar ama üç kez dolanmayınca bi sıkıntı arz etmiyor diye biliyorum
Deletedmom18 Merve12345 inşallah canım cümlemiz inşallah sorunsuz sıkıntısız alırız kucağımıza bir defa dolanmış şimdikte benim sonuna kadar dolanmış annem öyle diyor çok korktum annesine çekti kerata oğlum
Merve2691 36 haftalık olduk bizde bugün 34+6 da 2791 grdı haftaya pazartesi kontrolüm var 8 Ağustos sezaryan tarihimiz 🤗 herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Gizemimi KIzlar benimde suan 36 fakat adete göre 37 doktor bir hafta geriden geliyor dedi benimde aklıma takıldı kilosu suan 2350 sizce normalmi kilosu zayıfmı biraz endişe ediyorum gibi sanki. Normal gozukuyor benimde doğum.
Bizartik5kisiyiz Bende 35+0 da gitmiştim. 2432 gr 49 cmydi. Cuma gunu tekrar kontrol var. Manidar olsun diye 8 agustosu istedim fakat 37+6 erken oluyor ciger gelistirici yapmamiz gerekir dedi. Bizde 8 inden vazgeçtik. Kismetse 15 agustos da ilk cocuklarim ikiz olduğu icin sezaryan olacagim. 38+5 oluyor. Toplamda 13 kg almisim 😄❣🐞🐙🍭
PelinHekimoglu Slm kızlar bizde 36+4 olduk 35 haftalıkken 2.800 gr 49 cm boy du şimdi kaç bilmiyorum bizimde 13 ağustos a gün verdi bakalım bekliyoruz kendiliğinden gelmezse ara ara sancılarım oluyor .Birde afedersiniz ama idrarım kırmızı geliyor sizde de var mı bir şey ben neden olduğunu anlamadım 🤔
Sibel3434 Mercan89 bende 36 haftalık oldum bebeğim dönmüş ama daha bişey demedi normal sezeryan olursun diye
Gamze06 Merve12345 bugün tam 37 olduk baş aşağı dönmüş dedi doktor. 8 Ağustosa gün almıştık bizde bklm 😊
Merve12345 Gamze06 benim ki 30. Haftadan beri baş aşağı aslında ama siğiller olduğu için sezeryan olcam
Ireem20 Sevda6767 Ya benim de 08.08.18 forumda gördüğüm çoğu hamilenin tarihi aynı 😊 Sağlıkla sihatle gelsin yavrularımız inşallah 😍
Sevda6767 Ireem20 tesadüf işte :) benimki tamamen doktorumun 9 Ağustosta tatile çıkacak olmasından :) gitmeyecek olsa 12 13 Ağustos gibi alacaktı ben de öyle olsun istiyordum açıkçası bebeğim kilosu iyi olsun isterdim ama kısmet sağlıklı olsun da