Nurhaliicii Merhaba kizlar özel muayenehaneye gidip doğum yapacak olan var mı? Doktor ve hastane ücreti toplam olarak ne kadar bilgi verir misiniz ?
Gzmduru Nurhaliicii ben iZmirde gidiyorum direk özel sigorta falan geçerli de değil 500 tl bi ücret ama bi kontrolümde veriyosam diğerinde vermiyorum ama helali hoş olsun efsane bi doktor biraz pahalı ama
Feyza-nur Nurhaliicii benim doktorumun muayenesi 250 tl idi dogum 3500 tl anlaşmalı olduğu hastanede o hastanenin doğum ücreti 3000 tl isi yani 500 tl fazla verdik özel olduğu için
Edabarakk_ Özel muayenehanede her gitmeye 300₺ Muayene ücreti veriyorum. Doğum içinde doktorla anlaşmalı olan hastane 6500₺
Nurhaliicii Edabarakk_ PeKi hastanede doğum ücretini biliyo musun canim ben aradım Hastaneyi doğum için 4000 TL dediler ama doktor için ne kadar vermem gerek diye düşünüyorum ona göre gidicem de
Edabarakk_ Nurhaliicii ben hastaneye sordum 4000₺ doğum ücreti ama sezeryan 7000₺ dediler benim doktorum sanırım kendine kalanı alıyor zaten biz doktorumuza direk 6500₺ vericez o halledecek ztn hastane parasını falan
Nurhaliicii Edabarakk_ Anladim canim ben de gidince sorayım en azından paramı ona göre ayarlayayim telefonda sormaya çekindim görüşmeye gidince sorayım dimi
Nurhaliicii Feyza-nur Cok iyiymiş fiyatı canim İstanbul’da mi .. özel hastanelerde çok güzel ama doktorlar gece doğum olursa gelmezse diye tedirginlik yasadim
Edabarakk_ Nurhaliicii sor canım bn doktorumla konuştum para mevzusunu ona göre ayarlamak için ki benim doktorum nakit istiyor parayı hastaneyede o verdiği kendine alacağını aldığı için iyi olur önceden öğrenmen ayarlarsın
Feyza-nur Nurhaliicii kocaelide doktorum ama bana gece gelsemde aynı fiyat demişti hastaneyle konuştum oda aynı fiyat dedi
Nurhaliicii Edabarakk_ Sagol canim benim ilk gebeligim ondan birçok şeyi bilmiyorum sayenizde bilgi sahibi oluyorum 🥰
Nurhaliicii Feyza-nur Anladim canim ben de muayenehaneye gittiğimde soracagim İnşallah ona göre paramı ayarlarım teşekkür ederim 🥰