Belacivciv Narmin99 Kaç haftalıksınız? Korkmayın belirtisiz geçiren çok kadın var, belirti yok diye bebekde sorun var demek değil bu🌸
Nurciv Narmin99 Ben de🤷♀️ Midem agriyor arada bir ve heran uyumak istiyorum progestandan kaynakli diye ona yoruyorum. Belirtim yok diyebilirim. 6.haftayim suan tam
Ftsolgn Narmin99 ben de senin gibi belirtisiz bir gebelik geçiriyorum başlarda çok tedirgindim bir şey hissetmeyince bebeğimin yaşadığından bile şüphe duyuyordum e ilk hamileligim toylukta var haliyle öyle böyle derken 15. Haftaya girdik. Çok şükür bebeğim saglikli❤️🥰 siz de korkmayın her şey yolundadır.
Burcusahinnn Bende öyleyim hatta bazen midem bulanmayınca korkuyorum sonradan midem bulanınca içim rahatlıyor😊
Narmin99 Nurciv bende aynen 6cı haftamdayım,aynen,dengem bozuluyo arada,göğüs ağrın oluyo,bide tıpkı seninki gibi yorgunluk,onu vitaminlerle düzene sokdum şükür😂
minikkoalaa Nurciv 6+4 de daha küçükmüş diye keseyi gördü ama kalp atışını karnimdan anlayamadı Dr vajinal ultrason ile alttan dinledi küçük olduğu için ancak öyle duydu
Narmin99 Nurciv ben 6cı haftamdayım,bana 1 hafta daha bekle dediler,umutla bekliyom,henüz ultrasona bile gitmedim
Zehraahmt Nurciv ben hala duyamadım sali günü kürtaj ol dediler olmadım ben bekliyorum pazartesi birdaha baktiracagim
Belacivciv Narmin99 Daha erken ya benim 7. haftadan sonra başlamıştı, ama mide bulantısı vs başlamasın tavsiye etmem😅
minikkoalaa Narmin99 6. Hafta da bir arkadaşım. Ona da vajinal bakmış başka bir Dr. Değişiyor ya. 7. Hafta garanti olur diye düşünüyorum tercih sizin
Masal44 Bende suan 8+1 oldum fazla bir belirtim yok sadece goguslerim cok aciyo ve buyudu onun haricinde ne mide bulantisi ne kusma var sadece bi anda uyku cokuyo ustume 5.haftamda kalp atisini duymustuk😊