Nemusto K88_ koşuyolu görüntüleme merkezi Ayşe hanıma gittim.30 35 dk anlattı tüm organları detaylı bi şekilde.Sonra dosya veriyolar cd ve Fotoğraflar içinde oluyo. Sgk lı 450 fln verdim. 😊
Yaagmurr K88_ Merhaba ben doğum yapalı 7 ay olduda hesaplayamadım hangi aydı 😂 kartal umutta 360 tl vermiştim ve 45 dk kadar sürmüştü memnun kaldım yani
Nessliihhaann Bağdat caddesinde Zeki Şahinoğlu var. Kliniğinin adı fetus prenatal. Ücreti 600₺ çok memnun kaldım hem ilgili bir doktor hemse aklıma gelen herşeyi sormuştum tüm organları tek tek gösterip söylüyor ölçüyor
Nessliihhaann K88_ rica ederim eğer giderseniz memnun kalacağınıza eminim çoğu arkadaşımda oraya gitti çok memnun kaldı. Ayrıca kendisi anadolu yakasının en iyi perinatalogu. Doktorum önermişti bana
K88_ Nessliihhaann yaaa çok teşekkür ederim kesinlikle bakacağım kendi doktorumun abisi perinatolog ama Acıbadem de ve fiyatı yüksek geldi biraz zaten deli gibi zam gelmiş bu kontrolümde 🥺
K88_ Yaagmurr yaa maşallahh Allah sağlıkla huzurla büyütmek basit etsin inşallah canım benim şuan konu dağıldı sen öyle deyince 😂 çok teşekkür ederim bakacağım mutlaka 🌸😍
Sulegorkemakyol K88_ maltepe tıp polikiğininde yaptırdım gayetde memnun kaldım 360₺Ye tek sıkıntı şu randevulu değil gidip sıraya giriyosunuz orda bekliyosunuz onun dışında bir gayet memnun kaldım
Uraz_momy K88_ ben medikal park pendik hastahanesine gelen Cihan beye yaptırmıştım 750 TL mi neydi. Sanırım bir kaç hastahaneye daha gidiyor. Kafamı rahatlatmıştı çok ilgiliydi. İnternetteki yorumlarıda iyiydi.