Duygu9283 35+5 teyiz…Vajina ve tam bacaklarla birleşen yerinde aşırı bi ağrı kasılma oluyor hareket edemiyorum😭😭😭dönemiyorum kalkamıyorum neyden kaynaklı olabilir
Dilara0638 Duygu9283 benimde sol kalçamdan itibaren var o ağrı bi kaç gündür rahmin sinirlere baskı yapmasından kaynaklanıyormuş magnezyum kullanıyor musunuz ?
honeyland Duygu9283 ya 34 haftalığım ama benimde sabahları yataktan kalktığımda oluyor daha doğrusu kalkamadıgımda 🤦🏽♀️ Yok böyle bir agrı vajinam ve bacaklarım arasında oluyor üstte gündüz birşey yok ama
Duygu9283 Dilara0638 valla yalan değil doktor vermişti ama ilaç kullanma özürlüyüm ondan mi kaynaklı acaba
Mom54544 Dilara0638 Bana multivitamin verdi özele gittiğimde doktorum halen onu kullanıyorum kan hapı ile 39.1 oldum 2 haftadır zorluyodu son 1 haftadır daha felaket olmaya başladı
cennetkokulum_ Dilara0638 benim de kasık kemiklerim ağrıyo doktora söyledim normal dedi magnezyum da yazmadı tekrar etsem ve magnezyum istediğimi vurgulasam mi sizce
Dilara0638 Duygu9283 evet muhtemelen çünkü kemik ve kas ağrıları direk magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyor son aylarda bebekte bizde çok ihtiyaç duyuyoruz bende aksattım bi süre ve o yüzden ağrı yaşıyorum günde bir kullanıyordum ikiye çıkardık şuan
Mom54544 Duygu9283 hemde ne kötü ayağa kalkınca ilk adımı çok zor atıyorum ya elden ayaktan düşürmesin rabbim çok kötü gerçekten
honeyland Duygu9283 tekmeleri unutturuyor agrıyı sızı kim bilir dünyaya geldiğinde nasıl olur 😍 sağlıkla gelsin miniklerimiz
Mom54544 Dilara0638 Yok 33 e kadar özele gittim sadece kan ve multivitamin e devam et dedi devlete basladim sonrasında da kullandığın ilaç varmı diye sormuyo bile ben anlatıyorum ısrar la seslerini bastırıp
Dilara0638 Mom54544 bana doktorum çok erken başladı magnezyumu ben ihmal ettim etmesem belki hiç ağrım olmayacaktı
prensesimveannesi Duygu9283 30.haftadan beri var bende bu şikayet gece yatakta dönemezdim ağlayacak gibi oluyordum çok kötüydüm doktorum magnezyum verdi düzenli kullanıp yavaş yavaş yürüyüş yaptım geçti şükür