MiniMiniKus evetbenavukatiyim Bu post bari kaldırılmasa ya önemli bi konuu😄 Bende dahil oldum araya özel demişsiniz ama kusura bakmayın tutamadım kendimii
evetbenavukatiyim MiniMiniKus Ben rahat uyuyamam ya o çocuğun babası kim diye düşünür dururum artık 😂
MiniMiniKus Melistosum Bence terk etmemeli konu önemli biz burda ne güne varız Tabii ki destek olacağız ya da normal karsılayacagız 🤣🤣
Yagmur00 evetbenavukatiyim oy oy Emine 🤪🤪🤪senden cocugum olsun istiyorum ama hangisinden yapacağımı bilmiyorum emınem🤪🤪🤪🤪🤪
Melistosum Kızlar kadınla aynı haftaligiz ben 13 Nisan son adet tarihim onun 15 Nisan mis 24 haftaligiz yani o aldattığı adamdan o çocuk eğer tabi o esnada kocasıyla bişey oldumu bilmem
elftrndmrci Melistosum benimde son adet tarihim 16 nisan ocak anası buldum😀 emine hapı yutmuş olabilir. Diğer adamla münasebeti 27 nisanmış🙈
Totomoto evetbenavukatiyim oo neler okudu bu gözler😳 Ben arkadasımın son adet tarihini bilmem 🤷♀️ ilginç 😜
melegim_ve_ben evetbenavukatiyim Tövbe estağfirullah 🤭Buralar daha ne postlar görecek.Tamam bir çok konuda açık görüşlüyüz dedik de bu da fazla olmuş be Eminem😂
Parsss evetbenavukatiyim ay bende dıyorum neryee gıttı yorumlar umutsuz vakayı arıycaktım artık adınıda unutmusum sen cıktın karsıma🤣
Melistosum evetbenavukatiyim büyük oynuyoruz 😀 yaktın bizi emine hesabımız kapanacak mazallah seviyorum burayı kopamam burdan