Merve_ylmz Ceyliinnn pleksi olanlardan filan yapıyorum canım instagramda sayfam var @hobihome__ seklinde. Takı yastığı kapı susu hediyelik magnet filan yaptirmak isteyenler bakabilir
Didemmmmm Pulat65 Google a img yükle yaZıp orada resim yükleye tıklayıp yükleyeceğin fotoğrafı yükleyip sonra aşağıda URL linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilirsin😉
Didemmmmm Berna1993 instgramdan bir sayfa laZer kesim yapıyordu ordan yaptırdım canım çiçeklerini de alıp tamamlayacağım 💙
Cidella Didemmmmm lazer kesim yapan sayfanın adı nedir acaba?bir de çiçekleri nerden alacaksiniz ben de kendim yapmak istiyorum böyle bir sey💐
Elifmk Ceyliinnn Instagramdaki moriatolye den sipariş verdim ben de ancak henüz gelmedi paylaşamıyorum o sebeple bir bakın dilerseniz ☺️
Bebegim000 Ceyliinnn evet çok çeşit var bende o kararsızlıktayım malzemeciye gidip kendim bile uydurabilirim farklı bişeyler o var aklımda
Elviin Ceyliinnn instagramda Ranahobievi var klasik kapı süslerinden çok farklı. Çok özenli ve zamanında yolladi bana ben çok memnun kaldım bakabilirsiniz
merakliblog Ceyliinnn bak ben bunu yapıcam hem kolay hem şık. Beşiğin üstüne asarım odalarına geçince
BKF merakliblog ben de böyle bişe düşünüyorum ama ismimiz Biraz uzun nasıl yapcam bakalım. Eğer yaparsanız çiçekler nerden aldığınızı söyler misiniz
Sansimizolkuzumuz merakliblog Bende bunu yapmayı düşünüyorum ama bu tarz çiçekleri nereden bulabiliriz bilemedim
Msdbzklu MelekAlyaM çok güzel olmuş canım sağlıkla kullanın inşallah 🙏 nerden yaptırdın modeli çok güzel gerçekten
Pelin-1 Ceyliinnn https://www.hizliresim.com/fyo19e9 odalarinin kapisina asacagim cok begenerek aldim🥰