Seymamsl Dilaraeslem bu kadar sert olmasa da bende gereksiz görüyordum taa ki Kayahan ın minnacık şarkısına denk gelene kadar şimdi en acilinden bi kapı Süsü arıyorum bi ömür şarkıyı dinlediğim ilk anda ki hasretimi mutluluğumu hatırlatsın bana diye
Tugcer12 Seymaec tesekkür ederimmm instgram incilidolap 😊🙏🏻 Ama alırsanız mutlaka guzel paketlenmesini isteyin cunku kargom darma dağınık geldi tekrar gönderip tamiri yapılcak bu konuda mağdur olmucam ama insan uzuluyor 😞🤷♀️
Tugbaa2937 Asiyeomur Ceyliinnn benim tercihim böyle bişey olucak. Diğer olanlarında pleski kapı süsü var onada bu oğlumun adini yazdiricam insaAllah
Kubraglot Ceyliinnn instagramdan baykuscraft sayfasına yaptım çok güzel ilgileniyorlar bi bakın pişman olmazsınız 😊
Didemmmmm Mealimm İnstagram dan baslazerkesim sayfasından yaptırdım. Plaka ve isim 30tl ayıcık 15tl iydi. Kapıda ödemeli 16,5da kargo verdim.2 güne geldi çiçek ve kumaşları nı da kendim alacağım
Badosss Azra46 https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-bebek-kapi-susu-ve-25-adet-magnet-seti-aslan-kc6276233
rabiamustafa Pulat65 walla en korktuğum şey benimde hazırlık yaptık hep kız diye en son 20.haftada detaylıdada kız demişti inşallah değişmez😂
Pulat65 rabiamustafa hayırlısı olsun inşallah değişse de ne yapalım Rabbim bize hangisini uygun gördüyse elbet o olacaktır yeter ki sağlıkla gelsinler en mühimi sağlık🌸