mrvrm anneligeadimadim merhaba. 28 günde bir regl oluyorum ben. Reglin ilk günü 1 sayarsak yumurtlama 12. günde olmuştu. O dediğiniz hesap kalıp bir hesaptır. Ben ovulasyon testiyle takip yaptım 🤗
Shnern mrvrm Var gibi cnm oğlumu böyle ogrend ama parol tabiki icebilirsin. Rızkı varsa inan rabbim koruyor .
mrvrm Shnern ben de öyle düşündüm de yine de vicdanım el vermedi içmeye 🙈☺️ idare ediyoruz bakalım. Yeniden test yapicam bugün
Shnern mrvrm korona iken ve hamileyken kullandım cnm parolu zaten korona ikende sadece parol veriyirlar
PamirMira mrvrm canım erken gebelik testi ya da kan testi verebilirsin normal test için adet gününün geçmesi lazım bu testte negatif zaten
Bfduam mrvrm öncelikle geçmiş olsun canım, kurumaya benziyor, en net kan ama süreçten yapamazsın beklemeli.
mrvrm Bfduam ilaç kullanımı ve bitkisel çay için erken öğrenmeye çalıştım. Eğer varsa zarar gelmesin diye. Ama sanırım bu ay da olmadı 🤗
mrvrm Bestfriendss44 sonradan su damlattim üstüne. O iz gitmedi. Başka bir test yaptığımda o iz hiç çıkmadı. Yok sanırım bu ay da