Aysel0707 Heryerımde cıkmıs kac gundur kanda verdım bısey cıkmadı kremler surdum gecmedı neyapcm her yerımde cıkmıslar bunlardan beter 36 haftalık gebeyım https://imgyukle.com/i/0Cn3M
Mariamu Aysel0707 Bende çok sıcaktan, güneşten bide epilasyon yapınca çıkar bunlardan bütün vücudum da acayip kaşınıyor. 3 yıl önce astıma dayalı bi alerji olarak başladı. Sanırım hep de devam edicek 🤦🏻♀️
Clementinee Aysel0707 canım benim Güneş alerjim var aynı böyle oluyor hafif güneşe cıksam bile hamilelikte hassaslaşıyor cilt acaba sendeni güneş alerjisi oldun
Alka Aysel0707 aşı bişe oldun mu canım yan etki mi acaba. Beniöd e güneşte felan böyle oluyor. Ya da yediğin bişe mi dokundu.
Clementinee Aysel0707 canım hamilelikte çok hassaslaşıyor cildimiz herşey alerji yapabilir o yüzden biraz takip et geçmezse bi doktora görün
Dilekkuru Aysel0707 evet hamileyken oluyomus alerji bile olmasa ne bilim stresten fln herşeyden oluyomus yada domates çekirdek vb bisiler dokunuyomus
ervanursimsek Aysel0707 deterjanın yapmış olma ihtimali çok yüksek benimde başıma gelmişti, sağlık ocağından krem vermişlerdi 1 hafta içinde geçmişti
ervanursimsek Aysel0707 bilemiyorum sadece bulaşık deterjanını düşünmeyin, sıvı sabun şampuan vesaire hepsi etki etmiş olabilir