Gizem5901 Vende adanalıyım ama eşimin işi dolayısıyla Tekirdağdayız ama dogumu adana da yapcam iyi bir doktor hastane öneriniz varsa alabilir miyim ve sogum fiyatları nasıl adana da .
Mervesude01 Gizem5901 Özel Algomed Hastanesi muayene ücreti 150 TL doğum ücreti ise 2.500 TL Özgür Kayaselçuk mükemmel bir doktor tavsiye ederim 🤩
Nilufer89 Iyi geceler annişlerr. Bende adanadayim seyhandan katiliyorum. 32+3 haftayiz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁😁
Cananslife Mervesude01 bende özgür beye gidiyorum dogumdan memnun kaldinizmi peki biraz bilgilendirirmisniz😊
Mervesude01 Cananslife çok memnun kaldım eğer ikinci olursa yine doğumumu ona yaptırmayı düşünüyorum 🤭
Kivircikk Yamacin-Annesi Tesadüfün bu kadarı bende yüreğirde oturuyordum İstanbul’da hangi semtte oturuyorsun cnm 🤗 çok güzel bı yer Mardin gitip görmen lazım cnm 🙏
mucizebebek03 Mervesude01 Adanalı değilim ama kocanın peşınden sürüklendik buralara😁9 yıldır yerlisi oldum şimdi
HavvaGuzey Mervesude01 Bende adana da yaşayan bir karadenizliyim beyazevlerdeyim 30 haftalık olduk bir erkek bekliyorum ama adına hala karar veremedim Demir Mete mi Gökdeniz mi🤔🤔🤔
Onurbunur Mervesude01 hoşbuldum çiçeğim yeni döndüm ama yinede özlüyor insan memleket sevdasının tarifi yok
Mervesude01 Onurbunur evet canım çok doğru söylüyorsun valla ozleniyor gerçekten memlekete gibisi yok 💕
Cananslife Mervesude01 doguma kendisi giriyormu ben normak doğum istiyorumda 😊kendisi de destekliyor doktorumun