Melos1 Ya arkadaslar ileriye doğru atıyorum eriyip iç çamaşırıma geri geliyor afedersiniz vajinamın heryerine bulaşıyor bide napıcam
DeryaYlmz Melos1 bende kullanıyorum aynı şeyler bana da oluyor. İlaç fazlasını dışarıya atıyor çünkü ne kadar ileri ittirirseniz bile fazlasını dışarıya atıyor endişelenmeyin, doktorum bana öyle söylemişti 😊
Bkt1262 Melos1 canım o ihtiyacı olanı çekiyor zaten. Gerisini atat bende kullanıyorum progestanı doktora sordum bugün öyle söyledi
Deletedmom93284 Melos1 ben çamaşır değişmekten usandım🤦🏻♀️ Sanki bir yarar olmuyor gibi hissediyorum çünkü çoğu dışarı çıkıyor ama bence biz yapıyoruz ilaç böyle
Melos1 Deletedmom93284 bende öyle düşünmeye basladım işe yaramıyor mu acaba doktora gidicem soruyum günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum yıka ütüle usandım🤷♀️
Busranurtopal fazlası illaki dışarı akıyor. Yaptıktan sonra hemen kalkma yat. İyice erir o içine gider zaten.
Melos1 Busranurtopal yatıyorum yarım saat ne kadar yatıyım bacım😂 günde 2 kere atıyorum aksamda aynı sabahda
Melos1 Busranurtopal yok canım akıntım yok genelde siyah iççamaşır tercih ediyorum onada bembeyaz ilaç geliyor işte