nrcnmrt Arkadaşlar bebek çantası alıcam ama karar veremedim kullanışlı ve güzel bebek çantası hangi marka önerirsiniz? ve nerede bulabilirim?
Deletedmom444 nrcnmrt kraft sırt çantası n11'den aldım çok güzel küçük görünüyor ama değil üst bölmesinde aliminyum folyolu bölüm var mamaları ısısını korusun diye ama keşke biberon koyma yerinde olsaydı aliminyum folyo ama zararlı madde içermez yazısı var
tutu11 nrcnmrt civilin internet sitesinden stylo happy bebek bakim çantasıni 60tl ye aldim. Diger sitelerde 100tl civarındaydı. Simdi ne kadar bilmiyorum ama hem kaliteli hem de kullanışlı buldum. Ön göz komple termal.
Kbrbsr nrcnmrt mayoral markasını aldım geldi çok güzel ve çok kullanışlı masalbebeizmit ınstgram sayfasın da bulabilirsin. Ama hespi burada ve gitti gidiyorda da var
Esma5825 nrcnmrt instagramdan yumurcak avm diye bir sitede yeni model sırt çantası var canım diğer aynı modellere göre daha uygun
EgeninAnnesiii İnstagramda sırt çantası modeller var ben de almayı düşündüm ama benim için gereksiz olcak diye almadım. Konseptcanta diye bi site.
Flz Kızlar ben de 100tl yi geçmeyecek güzel bi çanta arıyorum Okul çantası gibi olmasın görüntüsü 🤗 var mı bana önereceğiniz bişey?
nrcnmrt Lequeen marka bebek bakım çantasını beğendim aslında. AliExpress de TR den çok daha uygun. Ama cesaret esip alamıyorum işte AliExpress den.Sipariş verip alan var mı acaba bu siteden?
bebekkaradag nrcnmrt Mayoral’ın çanta setini aldım çok memnunum😍 instagram da masalbebeizmit var ben oradan aldım ama google a yazarsanız b ok yerde satışı var
nrcnmrt bebekkaradag hangi modelini almıştınız mayoral bebek çantasının? Ben de internetten bu markaya bakıyorum da güvenemeyip kullanışlı olup olmadığı konusunda
nrcnmrt Kbrbsr ne kadar sürede geldi canım? Bir de hangi satıcıdan aldın? Ne kadara geldi?Ben pek güvenemiyorum ya :-(
PasaninAnnesi Skip hop un organizatör cantasini cok begendim ama fiyat 400 civarlarinda 😧 ayni cantanin modelini yoyko deluxe buldum oda 170 tl birebir herseyleri ayni ama kalite farklidir tabiki ama netten gorup alip eve gelince begenmezsem diye dusunuyorum kararsizim bende 😧
Kbrbsr nrcnmrt valla her satıcıdan aldım aynı göründüğü gibi geldi bazıları 20günde geldi bazıları 30günde güven cnm ben evlenmeden önceden ihtiyaçlarımı hep alıyordum sıkıntı olmuyordu
zeyolin nrcnmrt mayoral aldım canım ben de çok beğendim elime ulaştı.Normalde fiyatları biraz pahalı ama şuan cslkids.com da baya indimde ve kapıda ödemeyle aldım ben çok memnun kaldım
nrcnmrt zeyolin baktım şimdi canım evet çok şık bi çanta ama kullanışlı olup olmaması noktasında biraz tereddüt ettim açıkcası. Yeri geldiğinde sırta da takmak zorunda kalabiliriz. Hem elde taşımalı hemde sırta takılmalı bi ürün arıyorum.
zeyolin nrcnmrt ben sırt çantası istemiyordum o yüzden bu markanın aldım canım çizgili modelinden aldım ben bunu taktığım zaman extra bir kol çantası takmayı düşünmüyorm aynı zamanda aparatları sayesinde bebek arabasına da takılıyor ve de yıkanabilir özellikte ki beni en çok bu ikna etti :) bir sürü de gözü var
Flz zeyolin sanırım ben de mayoral alıcam çok beğendim 😍 Sizin elinize ulaştı mı? Nasıl boyutu filan? Çanta omuza da takılır mı? Sırt çantası istemiyorum galiba ben 🙆
Flz znurstnKaraca e bebeğin magazasında bulamamıstım ama internetten bakyım bide o zaman 😇 Aslında mayoral çantaları benim de hoşuma gitti 😍 Sırt çantası yerine öyle yandan askılı takacagımız bi çanta mı alsam çok güzeller bi bakın 🤗🤗
YagizAsyaMom Ben şimdi söyledim weego allstar hepsi buradan 107 TL indirimli haliydi. 3 tane biberon gözü var kullanışlı bir çantaya benziyor. İnstagramda görüyordum hep bulunca kaçırmak istemedim 🤗
zeyolin Flz evet ulaştı hem de ertesi gün elimdeydi.Boyutu ideal ilk basta gözünüze büyük gelebilir hatta ama içi doldukça biraz daha toplu durur ve neticede bebek çantası büyük olmasında da yarar var.Benim teyzem aynı modelin mavi çizgilisini kullanıyordu ben onda görüp birebir şahit olduğum için kullanışına ve rahatlığına o yüzden indirimde görünce hiç düşünmeden aldım valla:) ister omuz olarak kullanıyorsun istersen uzatabiliyorsun kol çantası gibi istersen de bebek arabasına takmak için kancaları var kendi malından çok da şık duruyo ayrıca.Ben bunu takarsam bir daha kendim için çanta takmak zorunda kalmam diye böyle bir çanta seçtim
nrcnmrt Flz n’aptın canım mayoral marka çantayı aldın mı? Ben hala araştırıyorum ama mayoral alcam sanırım. Hangi modeli olacağı konusunda kararsızım. İçine bakmadan alamıyorum ama internette de göstermiyorlar içini. Sen aldıysan hangi modelini aldın?memnun musun?