csema merhaba kızlar, az önce hastaneyle görüştüm normal dogum ve zorunlu sezeryan 6500 istege bağlı sezaryan 9500 dendi daha önce forumda herkese farklı fiyat veriliyor diye okumuştum bu sene içinde dogum yapacak olanlar yazabilirse sevinirim
birkizbirerkekannesi csema Merhaba bende aynı hastanede doğum yapacağım. Henüz sormadım ama yarın kontrolüm var soracağım bende. Ama o civarda söylenmişti gebelik öncesi sorduğumda genel kontrol için gitmiştim.
csema birkizbirerkekannesi ben daha öncesinde forumda herkese farklı fiyat söyleniyor gibi bişey okumuştum biraz da o yüzden abartı geldi bana :/
Fonay Bende o hastanede doğum yapacağım birkaç ay önce 6000 ve 9000 di rakamlar ama herşeye zam gelmiş demekki doğumada 500 er lira zam geldi
csema Fonay ben sanki dördüncü ayımda yine sormuştum ve o zaman bana normal sezeryan aynı fiyat 5500 denmişti siz eminsiniz dimi isteğe bağlı 9bin dediklerine ?
Aysembn Ne kadar pahali Pendik te yapacaginiza sizin yerinizde olsam Gebze medar a gelirim 3000 bin TL normal doğum sezeryan olsa olsa 4 bin TL olur abartı yani o kadar pendikten orası yarım saat bile değil
Fonay csema evet eminim öyle dediler bu hafta nstye girdim muayene ve nstye zam gelmişti baya ben ağustos ayı gibi sormuştum sanırım tam hatırlamıyorum
birkizbirerkekannesi csema Bu arada benimki zorunlu sezeryan diğerleri hakkında fikrim yok onu sormadım. Ama 6000tl denmişti banada, 33.haftayim yani 6500 olmuştur bu sürede muhtemelen 😁 yarın net öğreneceğim