pitircikannesii FeriDee korkma bısey yok bı hafta gerıde onde olabılır dedi demekki gerıye gıtti yavrum daha ıkı hafta onceye kadar haftasyla cok uyumluydu
GamzeMikail Bence üzülmeyin elinizden geleni yapıyorsanız ve bebeğiniz sağlıklıysa Şükür edin … Şükür berekettir, ben 1.400 gram doğan sağlıklı bebek gördükten sonra hiç üzülmiyorum sizde üzülmeyin sizinkinin kikosu bence gayet normal üzüntü de iyi değil canım…
pitircikannesii GamzeMikail çok teşekkür ederim elbette şükürler olsun ben inanın az kıloda dıye üzülmüyorum gerıler dıye uzuluyorum
Deros pitircikannesii 35 haftada 2280 dedi doktor bana bende zayıf buldum ama doktor iyi dedi bende besleyici şeyler yedim meyve süt yoğurt peynir bulgur sebze çiğ kuruyemiş 37 haftamın içindeyim 600 gr almış üzülme yani son zamanlarda alıyorlar 😇
pitircikannesii Deros ben sureklı olmasa da yıyorum aslında soyledıklerınızı o canımı sıkıyo zaten dıkkat etmeme ragmen boyle olması :/
Gamzzelianne pitircikannesii o zaman korkulacak bişey yoktur canım bol bol meyve sebze sağlıklı besinler tükettiğin halde almıyorsa minyon bi bebiştir belkide üzme kendini 🙏
GamzeMikail pitircikannesii üzülürseniz geriler ama iyi ideal diyip içinizi ferah tutun o zaman başarırsınız 🥰
gmzns pitircikannesii doğunca sık sık emzirirsin çok çabuk kilo alıyorlar merak etme ayda 1-1.5 kilo alıyolar toparlar
Shylaaa 30-32 arası benimde öyle oldu 18 günde 200 gram almış az dedi doktorum. Bana muz bal süt badem karıştır iç dediler yatmadan ona ve cicibebe süte başladım günlük bir haftada 300 gram almış. Benim bebeğim benim zorumla alıyor ben 2400 doğmuşum 41 de eşim de 2500 doğmuş. Genetik ama beslenme ile alakası var diye de düşünüyorum ben yediğim hafta ile yemediğim hafta fark ediyor
pitircikannesii Shylaaa hayırlısı bakalım bizde cok minyon degılız ama bebıs oyle olacak galiba :) sülalemizde en kısa 1.70 hayırlısı ınsallah 🙏🏻