Parsss Bende pazartesi gıttım35.2 ydı 2050 dedı zaten ıkı hafta gerılık vardı bugun 2060 olmuş dedı sonra ya bugun ya pazartesi yanlış ölçüm yapıldı uc gunde 10 gr almış olamaz dedı doktorum mu sıkıntı bebegım mı çözemedim
Parsss Ha birde sürekli bacak boyu üç hafta gerıde dıyo bu ne demek bilmiyorum hıc aklıma getırmeden sadece dogumu beklıyorum sürekli aynı şeyı söylüyor sorun mu var dıyorum yok mınık doğacak dıyo e mapayım yanı
pitircikannesii Parsss bende bilmiyorum bacak boyu kısalıgı ne demek detaylı ultrasonda bısey cıkmadıysa korkma bence mınyon bebektır
Mrvksm Parsss bebişlerin boyunu bacak boyundan tahmin ediyorlar o yüzden bacak boyu diye söylüyordur diye düşünüyorum. Düşünmemekte en iyisini yapıyorsunuz. Sağlıklı olsunlar minnoş olacaksa öyle olsunlar 😍
ucbebe_annesi34 pitircikannesii canım daha hemen hemen 5 haftan var hiç korkma yemene dikkat et meyve ye bol bol özellikle muz kaşar peyniri de bebek için iyi. Ayrıca hiç sıkıntı yapma kndine sen sıkıntı yaptıkça bebeğin de etkileniyor rahat ol sağlıgı yerindeyse kiloya bakma hiç cnkü kilolu doğup sonradan çok zayıflayan bebeklerde var doğunca iyi bakarsan kilo aldırırsn yani sağlığı önemli 😍
mommasBoys pitircikannesii günümüz aynı seninle canım biraz düşük gibi kilosu ama bozma moralini, yiyebiliyorsan haftada iki üç defa balık tüket tavsiye ederim ve hergün kefir iç toparlar kısa sürede bebişin Allah’ın izniyle
Benubikim 2500 un ustu dogumlarin hepsi normal daha 5 hfda 2500 un ustune cikar zaten sknti yapma derim
Yldz4747 pitircikannesii Benimde o haftalarda 2470 ti doktor iyi dedi ama benim için iyi değildi 38 haftada 2900 olmuştu. Normalde hiç süt ve yoğurt sevmem ama bebeğim için zorladım her sabah kaşar peyniri haşlanmış yumurta falan yedim bi de kuruyemiş bebeğe kilo aldırıyormuş
miranbeyinmothersi pitircikannesii hiç üzülme kilolu bebdk sağlıklı bebek değildir. 2500 üzeri doğan tüm bebekler sağlıklıdır daha doğuma epey var alırsın ☺️
pitircikannesii MinnieMouse benım ki asırı kılolu olmasın sorun degıl ama gelısım gerılıgıde olmaz ınsallah 🙏🏻
minnakannesi1 pitircikannesii lütfen kiloyu kafana takma kilo alamıyor die kilo alan seylerde yemene gerek yok kilolu cocuk sağlıklı olcak zayıf sağlıksız olcak die birsey yok.. tam tersi hatta kilo zarar bebeğe de anneye de..ki siz ve babası zayıfsa çocuğunuz istediği kadar yesin içsin Anne baba genini alır.siz yada eşiniz uzunsa kısa olamaz o çocuk.. benim kizim kilolu doğdu şuan 4 yaşında 2 yaşından sonra hareket vs derken zayıfladı doktoru boy kilo orantılı yemesi sağlığı yerinde çok şükür..Anne baba zayıf ise cocukta zayıf oluyor..sağlıkla gelsin zayıf ya da kilolu deil..
pitircikannesii minnakannesi1 ben normal beslenıyorum hergun olmasada sut yogurt yıyorum takıntı yapmak benı daha çok yoruyor hayırlısı bakalım saglıklı olsunda tek :/
Bayburtlugelin pitircikannesii pitircikannesii her zamn dogru çıkmıyor ultrason da pozisyon değişikliğinden kaynaklı ben 35 haftalıkken gittigimde 2600 gram demişlerdi 3 gün sonra doğum yaptım ve bebeğim 3150 gram dogdu 2 günde bu kiloyu almadı ya oğlum siz saglıkla beslenmemize dikkat edin bebişiniz büyür merak etmeyin 🙂
pitircikannesii Bayburtlugelin inşallah benimde öyle olur ya :( çok kilolu olmasın sorun değil ama ilerlesin kilosu azda olsa yavrumun:/
Bayburtlugelin pitircikannesii gelişir inşallah canm bol bol ceviz kaşar ye ben birde karpuz yiyordum
Aslnnnnn ilkgozagrimhavinim kilo vermez bebek, ölçümü yaparken yanlış yapmıştır doktor. Bazen ölçüm esnasında tam denk getiremeyebiliyorlar bebek hareket halinde olduğu için
pitircikannesii Aslnnnnn Ay inşallah ya yarın gidicem başka hastaneye birde orda baktırıcam inşallah güzel haberler alırım 😘
ilkgozagrimhavinim Aslnnnnn inşallah öyledir bakalım perşembeye kadar sabredip perşembe öğrenicem artık
Parsss pitircikannesii 30. Haftaya kadar herleyımız normaldı canım 30 dan sonra degısrı dengler malesef
pitircikannesii ilkgozagrimhavinim bakılmıstı bı sorun yoktu şükür zaten iyi ilerliyordu @Aslnnnnn hanımın söylediği doğru olabilir kilo vermez heralde