Kaderyusuf Gulerdemr01 24 den sonra indirim oldukça aldım. Yeni bitti alışverişi sadece kıyafet değil tüm herseyi tamamladım sayılır.
Zu_leyha Gulerdemr01 23haftalikken toptan hepsini aldım sonrasında da banyo ürünlerini bezini beşiğni yatağini fln aldım 35.haftadayim hepsi hazır çok şükür
Dilekcnkn Gulerdemr01 16 haftalıkken başladım canım 32 haftada hastahane çantamı hazırladım . 35 haftalıkken falanda beşiklerini alıp kurduk şimdi bekliyoruz 😂😂
Burcuosman Gulerdemr01 biz 22 haftalık olduk daha yeni başladık ufak tefek zıbın hastane çıkışı falan aldık indirimlerden. Ancak yetişir
Deniz1121 Cİnsiyetini öğrendikten sonra başladık biz biraz daha geç başladık hatta 14.haftada öğrendim cinsiyetini 16-17 de başladık çalıştığımız için iş çıkışlarını değerlendirdik yasaklar gelirse diye:):)
Gulerdemr01 Deniz1121 mantıklı bacım valla bende 14+5 deym doktor 2 hafta sonra solyckms cinsiyeti öğrendikten sonra tek tek alsammi acaba
Parsss Gulerdemr01 bence herşwyden önce kendınıze güzel bir liste yapın sizin ve bebegınız için ne gereklı ne degıl dusunup alışveriş yapın cunku ınsan hevesle sacma şeyler alabılıyor 🙈☺️
Gulerdemr01 Parsss teşekkür ederim öncelikle zaten öyle abuk zubk oyuncak vs almam ya zibin ağız mendili vs ufak defk şeyler zaten ananesi almış ilk torun şimdiden başladı ne desem saanane alırım diyo 😃😂😀😍😘
Parsss Gulerdemr01 ya işte alışverişe çıkınca oyle olmıyo eşim sıraya gecınce bıle ben hala gozume ne kestirsemde atsam arabayada dıye bakıyorım😂
Gulerdemr01 Parsss bende de var oo aslında ama bilmiyorum ya herşeyi almak istyorumda ihtycm olanları almam daha mantıklı durumumuza biraz müsait değil yani öyle her gördüğümu alamam eşim yeni girdi ise borçlar var biraz toplanalım hayırlısıyla nasıp ya