Zeynepogzvrl Kızlar ben 8+4 haftalığım doktora gittim bugün kalp atışıno dinletmedi acaba sesmi kapalıydı bende sormayı unuttum kalp atışını dinlemek istiyorum diye sizin nasıl dı ve bu doktor çok ilgisizdi
deletedmom87894 Zeynepogzvrl canım benim doktorumda açmadı iyi bişey yapıyor bebeğe küçük olduğundan zarar verebilirmiş kalp atışını dinlemek
Papatya-Kokusu Aysel0707 12. Haftaya kadar sesi bilerek açmıyorlar dalgalar bebeği rahatsız ediyor çünkü açıp anneye dinletiyorlar ama ilk zamanlar
Zeynepogzvrl Aysel0707 ilk defa bugün gittim hastaneye hamile olduğumu geç öğrendim o yüzden değiştiricem zaten de neden açmadı diye merak ettim bende unuttum heyecandan sormayı
Gulerdemr01 Papatya-Kokusu 6. Hftadan 13. Hftaaya kadar er gittgmde kontrol etti doktorumuz alakası yok yani
Papatya-Kokusu Gulerdemr01 kafamdan atmıyorum her doktor aynı şeyi yapmıyor ilk gebeliğimde özeldeki doktorum sana şimdi sesi açıcam ama 12. Haftaya kadar genelde tavsiye etmiyoruz bebeği rahatsız ediyor ses dalgaları merakını gidermek için açıyorum demişti kafamızdan atmıyoruz heralde.
Papatya-Kokusu deletedmom87894 Aa lütfen yukardaki arkadaşlar alakası yok diyor bize bunu diyen doktorlar yalan söylüyor
Kafam Zeynepogzvrl kesinlikle değiştir benım de ilk doktorum ulustrosan a bile sokmadı üstüne cocuk falan yok dedi renkli doopler istedi kendi bakmasın diye dunyam yıkıldı hemen özele gittim kalp atısıda var kızımın basında değiştir ugrasma
Aysegul9371 Papatya-Kokusu doğru söylüyorsunz bende hemsireyim dediğiniz gibi yani.benim doktorumda ilk duyumdan sonra açmadı
Gulerdemr01 Papatya-Kokusu bacım ben sana kafadan atiysun demedim doğrudur ama bende özele gidiyorum doktorumuz da bana her geldiğinde kalp atışını bakmak zorundayız durursa diye dedi
hsqldnbebeqm Zeynepogzvrl crl yazan yer bebek canım ölçmüş + işaretine kadar. Ben gittiğimde banada dinletmedi brnde sormadım. Kimi dinletir kimi dinletmez. Bnm pek seçenek olmadığı için doktor değiştiremicem.
deletedmom87894 Zeynepogzvrl benimkinden çok farklııı anlıyamadım kesenin nerde olduğunu ultrason makinasından dolayı heraöde
Aysegul9371 Zeynepogzvrl ilk dinledikten ses kaydı aldıktan sonra benimde doktorum bir daha açmadı ama kendisi atimlari görüyordu zaten sağlıklı olduğunu söylüyordu. Birde detaylida perinatolog tarafından kısaca açılıp dinledi o kadar