Doga_77 Beyza00_ hiç giymedim desem 2-3 tane lastikli pantolon, mom jean aldım 😁 hamilelikten sonra da giyerim diye, toplam 7 kilo aldım zaten salı günü doğumum var ,🤷🏼♀️
blueberyy00 Beyza00_ 12 haftamız bitti pantolonlarım normalde de dar gelmeye başlamıştı yeni pantalon almaya ihtiyacim vardı direk hamile pantolonu aldım çok rahat valla iyi oluyor yemek yedikten sonra felan bı şişkinlik geliyo normal pantolonla imkanı yok rahat edemiyordum kot pantolon hamile pantolonu aldım kapalı olduğum için tuniklerin altında güzel duruyor
Sema67 Beyza00_ hiç giymedim hamileliğim yaz aylarında geçti daha doğrusu göbeğim yazın büyüdü hep elbise tayt giydim 37. Haftamdayım ilk 3 yada 4 ay zaten normal kıyafetlerimi giyiyordum bir tane almıştım pantolon ne olur ne olmaz diye ama hala büyük olsada çok gerek duymazdım ama giymeye şimdide evde olduğum için pijamalarla idare ediyorum dışarı çıkarsamda tekrar tayt giyiyorun mevsim önemli bence pantolon açısından
elfmoom Beyza00_ ben normalde asla lc waikiki giymem ama hamile giyiminde inanılmaz başarılılar.. kesinlikle lc waikiki öneririm 🙏🏻
15kasim Beyza00_ valla 34 deyim hala almadım hamile pantolonu 38 beden 2 tane pant almıştım hala onları giyiyorum belleri lastikliydi hala oluyor çok zayıfta değilim yani 69 kiloyum şu an
tazeannecik1 Beyza00_ Ben geçen gün aldım hem tayt hem pantolonunu ikisinide giymeye başladım canım Lcw dan aldım pantolonu taytı başka hamile giyimden 17+4 üm şuanda ama gazdanda karnım şiş biraz daha rahat ediyorum bunlarla