secoz Kızlar devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum çam sakurada acaba hastane odası süslemeye izin veriyorlar mı bilen varmı ?
Semy secoz kimseyi almayacaktır devlet hastaneleri refakatçinizden başka , çoğu özel hastane dahi kabul etmiyor. Size maddi külfeti olur sadece. İzin verecekler mi bilmiyorum ama yaptığınız size olur. Fotoğraf çekimi için belki hatıra olur
Annesininbitanesi1 Semy evet bizde eşim devlete giremiyor diye özel tercih ettik bide covidden dolayı almıyorlar odaya hiç
Semy Annesininbitanesi1 özelde de o şekilde , eşim bir kere girebildi odaya. Kapıda başka bekleyen hasta yok diye aldı doktor. Aslında eşlerde girip bebeği görmek istiyorlar ne olur birazcık müsamaa gösterseler sanki
Annesininbitanesi1 Semy aynen öyle 5-10 dakika dursalar yeter zaten onlara ama yok benim eşimde bir kere girdi oda ne zor laflarla
Semy Annesininbitanesi1 malesef o yüzden hep buruk oluyorum dönüşlerde. İnsan heyecanını paylaşamıyor tam anlamıyla
Annesininbitanesi1 Semy öyle gerçekten eşimde bana kızıyor göremiyorum diye çok üzülüyor ya şansımız yokmuş ki covid sağolsun