Periocalll Kbraslan Farkediyor tabiki tok olacaksın su içeceksin bol bol .. açken hareket etmeye biliyor .
UmayGul Kbraslan tok olmalisin entresan sekilde bugunku nst ye girmeden bes dk once meyve suyu icirdiler zorla🤨
Selinbati Kbraslan farkediyor tabiki tok karna gitmen lazım orda sorarlar zaten açsan gidip biseyler yemeni istiyorlar
GulcanDongel Kesinlikle tok gitmelisin, vişne suyu ve çikolata da yiyin demişti çeken hemşire, bebeğin hareketleri net çıkması için böyle söylediler.
Nzlozkn Kbraslan şöyle diyeyim kahvaltı yapıp gidiyorum aradan 1 saat geçiyor ben acıktıgımı hissetmediğim halde hemşire bana git bişiler ye çocuk hareketlensin diyor birkaç defa öyle oldu artık tıka basa yiyip gidiyorum
Aysembn Bebek hareketiyle ne alakası var ki benim bildiğim sancılarını ölçüyor sadece bebekle alakalı bir durum ne anlamadım
Meltemcee Aysembn bebek hareketsiz olursa kalp atışı düzgün çıkmıyor tekrar tekrar çekiyorlar mat sadece sancıyi olcmez bebeğin kalp eğitimlerini hareketlerinde ölçer
Esra2288 Kbraslan bizim hastanenin nst kapısında tok karnına geliniz yazıyor içeri girince de soruyor tokmusun diye
hamileyimkiben Kbraslan tok olmak gerekiyor ve kapıda eğer şekeriniz yoksa çikolata yiyip girin yazıyor bizim hastanede . hareketli olması için