Meryemtrksoy Jdjdjdjk ara sıra gergin ara sıra da daha küçük hissetmen normal pozisyonuna göre değişkenlik gösteriyor hiç takma kafana 😂
Kumsal0920 Jdjdjdjk sabah uyandığında küçük olabilir karnın ben 36 haftaya gidicem sabah bi bakıyorum küçülmüş kahvaltıdan sonra özüne dönüyo tedirgin olma canım
prensesimveannesi Jdjdjdjk 35 haftalık oldum bugün benimde karnım küçülmül gibi 😂😂 hatta eşime dedim karnım küçülmüş acaba çocuk kilomu verdi içerde diye 😂😂
Jdjdjdjk Havva-celik bugün bende ilk kez öyle hissettim sanki yok oldu hareket etmese tedirgin olacaktım
Jdjdjdjk Kumsal0920 evet kahvaltıdan sonra sanki normal gibi oldu ama pozisyon da değişkenlik gösterebilir doğru
gulsonmez27 İlk haftalarda yoğun gaz sıkıntısı ve oryantasyon diyelim..18 haftalık oldum gaz olunca sanki 38 haftalık oluyor lavabodan sonra kendi boyutuna dönüyor.Sizinki de öyle olmulstur bence
Meryemtrksoy Jdjdjdjk heh işte bende hemen hemen aynı haftadayım benimde öyle oluyor hele akşamları allaah dediğin gibi sanki doğurcam 😍🙈