ebru_d_ Eminkoo Bir şey çıkmaz inşallah içinizi ferah tutun 🙏🏻 son haftalarda bi iki hafta ileri ya da geri olması normalmiş aslında 😊
ebru_d_ Ayse0707 Ayyy maşallah koveze girmemiş ne güzel, inşallah hayırlısıyla zamanında gelsinler ya sağlıklı bi şekilde 🙏🏻
Hilal_cskn38 ebru_d_ sanırsam yok ben özele gıdyorum ama çatı muanesine 37 dedi ama ben 38 haftam bitince gıdecem erken olsun istemıyorum bazıları çatı musnesinden bi kaç gün sonra doğum olabılıyormuş yani bebeğim iyce karnımda bi sorun yoksa kalsın istıyorum
Busradoga ebru_d_ 2400 dü doğumla ilgili bişey konuşmadı 36 haftalığım geçen konuştuk daha nasıl doğum yapmak istiyorsun diye
Sey0kan ebru_d_ 34+4 te gittiginde 2014 gr 2 hafta geri dedi bugun 4.15 te kontrolum var cok merak ediyorum :(
BurcuGorkem Hilal_cskn38 benimde 34 de 2800 gram cıktı önde gidiyor dedi ama önde gtmesi erken alcagımız anlamına gelmez dedi size dogumla alakalı bişey söyledimi
Hilal_cskn38 BurcuGorkem hayır banada normal doğum olacağını söyledi 4 kıloya kadar çünkü bu benim ikinci gebelıgım ilk çocuğumda 4.200 doğdu sorun olmadı 👎 Buda ikinci oğlum Buda aynı gidyor kılo olarak bakalım haftaya çatı muayenem var