azraminelveannesi Kızlar selam 👋 hamile kalmadan önce 63 kiloydum şuan 69 kiloyum 22+3 haftalığız şuan 6 kilo çok mu sizce 🤔
Bebegmbenm azraminelveannesi bende 63 kilo ile hamile kaldım şu an 25+5 68 kiloyum bana çok geliyor 🥲
MerveNur- azraminelveannesi ne kadar sürede Aldığınıza göre değişebilir ben 23.haftadayım 4 kilo aldım ama son 2 ayda aldım o yüzden bence normal. 12. Haftadan sonra bir ayda 1 buçuk 2 kilo iyi demişti doktorum çünkü
PelinAtes Makskala al benden de o kadar hahahahaaa son 3 ayda bı kilo aliyosunuz tartıya çıkıp ağlarsınız
RumeysaNur34 Her hamilelik farklıymış aslında ilk hamileliğim de 47 le hamile kaldım 63 ile doğuma girdim ikinci de de yazdığım gibi almak yerine verdim zor geçiyor sağlıklı olsunlarda ilk ay son ay aldığın kilo da verdiğin kilo da göze gelmiyor 🙂
Makskala Bebegmbenm sebep mi 😂 ay bana bi gülme geldi. Ya hamilesiniz farkındasınız dimi.😂 ayınıza göre de çok az kilo almışsınız neyi fazla gelio allah aşkına komik olmayın. Doktorunuza dedinizmi ay ben çok kilo aldım diye 😂
Bebegmbenm Makskala siz daha fazla kilo aldınız sanırım bu kadar sinirlendiğinize göre yazıma. Öncelik evladım sağlıklı olsun kilo halledilir . Ama bende düşüncemi yazmak istedim