mutlugebeee buna çok katiloyorum . Erkenden önlem almak çok önemli ben iki kere korona oldum birincisi hamile.kalmadan 3 ay önce oldum koronaydi o zor geçti biraz . İkincisini 9 ay sonra oldum ama hemen anladım bide temaslı idim hemen korkudan test verdim buda delta idi hemen coraspin başladım . Sonra limon bal karabiber zencefil ılık su , sarımsaklı yoğurt, kefir, kemikli et suyu yada direk etiyle yedim çorba gibi, et suyuna çorba , sabahları yumurta bal tereyağı muhakkak günlük 5 litreye kadar su , 11 lillafikureys. Zeytinyağına okuyup sabah akşam yedim , OMEGA 3 kan habi kullandım. D vitamini gubluk 10 damla aldım . Çok şükür idrar ve terleme çok oldu öyle 14. Güne geldim sonra test verdim hala pozitif idim ama tat koku gelmişti iyiydim mesela ama devamettim 20 güne tamamladım. Morel önemli ve bide kader ecel gelmiş ise ne bir an geri ne bir an ileri bunu anladım çok dua ettim halada çok korkuyorum 1 ay oldu atlatali hala balgam var böyle beyaz sumukumsu geceleri zorluyor ama çok şükür oda zamanla inşallah gider.