Ayse254 Kontrole gittiğimde doktor rahimde kasılma var dedi ama rahim ağzım kapalıymış. Ağrılarım oluyor özellikle ayağa kalkınca alt karın bölgemde korkuyorum bu ağrılar geçmezse kasılmalarla birlikte rahim ağzı açılır mı diye bi bilgisi olan var mı 😟
meltemonen Ayse254 kaç haftalık oldu bebişin, ben de aynı şeyleri yaşıyorum bu ara ve daha 25 haftalığız 🙄
Ersinaz meltemonen bende 23 hafta 2 ci bebek bırıncıde boyle acıldı bunda 1,70 duşmuş serviks 😓 ama bırıncıde hepnyattım 39.2 de geldı bu ıkıncı bakalım nasıl olcak Rabbim buyuktur doktorların dedıklerıne kulak takmamaya calışıyorum 😓
marbling10 meltemonen ben de 26. Haftadayım başındam beri ara ara kasılmalar oluyor. Sizin yeni mi başladı? Muayene oldunuz mu yakın zamanda?
marbling10 Ayse254 o zamanlar bende de oluyordu doktor normal demişti, bebeğe alışmaya çalışıyormuş rahim. Uzun ve şiddetli olursa gidin acile. Dinlenmeye çalışın, bende özellikle yorulunca oluyordu. Hâlâ ara ara devam ediyor.
Nazmel Benimde 21.hafta 29 mm çıktı rahim ağzı doktor takip edelim dedi. Ama bi tedavi başlamadı. Ama ölçerken bebek aşağıdaydı baskı yapıyordu
Ayse254 Nazmel sizin ağrılarınız oluyor muydu bende genel ara ara olan regl ağrıları var bunlar açılmayı mı sağlar ilerde 😟
Ayse254 marbling10 şiddetli olmuyor dinlenince çok hafifliyor bazen hissetmiyorum ama ara ara hep geliyor bu ağrılar çalışamıyorum raporluyum ağrı yüzünden 🤷🏻♀️
meltemonen marbling10 benim 2-3 gün önce başladı kasılma.. En son muayene için 3 hafta önce gitmiştim o zaman bir sorun yoktu bir sonraki randevum 9 Ekim bilmiyorum doktorum ne der
marbling10 Nazmel sertleşme hissediyorum içten gelen,dokununca dışarıdanda hissediliyor. İçeriden gelen hisgarip zaten, anlarsınız aslında ama hafiftir belki hissedemeyeceğiniz kadar
marbling10 meltemonen 17 eylülde kasılma artmıştı acile gitmiştim bir sorun yok dendi 24 eylülde randevum vardı o gün gittiğimde kanala girdiğini öğrendim. Kasılmalar sebep olabilirmiş böyle bir şeye, sanırım o yüzden oldu
Umudayolculuk36 Benimde var nst de sancım bile çıkmıştı doktorm illaç verdi 26.haftada oldu şuan 28illaca buguj başladım