Pelinbebek yeniannna34 ben sadece detaylı ultrosona girdim ikili üçlüntarama testleri yapılmadım zaten ne olursa kabulüm dedim en başında . Belki onları yapılmadığım için böyle tedirginlik yaşıyorum ama benim de ayrıntılı ultrasonda ekstra hiç bir şey demedi . Tek gördüğü şey kalpteki beyaz lekeydi . Geri kalan vücudunun her yerine her organına normal dedi .
yeniannna34 Pelinbebek yaa çok güzel ama haftan erkense 4lu tarama yaptırabilir doktorun bunu sordun mu 24 ile 28 arası diye biliyorum bana perinatalog doktor oyle söylemişti Sen yinede içini ferah tut insallah bisey yoktur ama doktoruna sor istersen 4lu taramayi için rahatlasın
Pelinbebek dygm3848 anladım canım çok teşekkür ederim . İnşallah benimde içim en kısa zamanda rahatlar ☺️
Pelinbebek yeniannna34 bilemiyorum . Doktorum eğer her şekilde bebeğini kabul ediyorsan bir şey varsa öğrenip de hamileliğini üzücü geçirme dedi . Zaten doğuracaksın kabul edeceksin ama sen bilirsin yine de dedi bende yaptırmam diye düşünüyorum , bakalım 🤷🏻♀️
aysun92 Pelinbebek kızım 14 aylık şu anda çok şükür sağlıklı hamileyken ayrıntılı ultrasonda bizde de 2 tane gözükmüştü kendime çok stres yapmıştım ek bir bulgu yoksa hiç bir önemi yok
Pelinbebek aysun92 herkese aynı şeyi soruyorum ama sizede sormak istiyorum ikili üçlü tarama testleri yapıldınız mı sonrasında yoksa sadece ayrıntılı ultrosonla mı kaldınız .
Mucizecim Pelinbebek Hic takılma cnm bizde doğana kadr vardi doktor hic umursamadı başka bisey olmadığı müddetçe tek başına hic bir anlam ifade etmiyor dedi çocuk kardiyolojisi profosr incelenmiştir hatta zerre kadsr umursamadı yani
Mucizecim Pelinbebek 2 li yaptırdım hatta ikili testim riskli bile çıkmıştı aminosentez dediler yaptirmadim ona rağmen çok şükür bebegim gayet sağlıklı dogdu
Pelinbebek Mucizecim aa maşallah 🧿 inşallah hep sağlıklı olsun . Benim bebeğimde sağlıcakla doğar inşallah🙏🏻
Caglaanne Pelinbebek başka bir sorun yoksa korkma canım benimde bebeğimin karaciğerinde parlaklık görüldü 25. Haftada başka bir belirti yoktu sonraki ay kontrole gittiğimde gecmişti umarım seninde öyle olur
Pelinbebek Caglaanne inşallah öyle olur . Bende güzel haber alıp rahatlamak istiyorum . Rabbim her birimize sağlıklı bebekler versin inşallah 🙏🏻
aysun92 Pelinbebek İkili testim yapilmisti risk çok düşük çıkmıştı o yüzden doktor ucluye gerek duymadı daha sonra ayrıntılı ultrasonda perinatoloji uzmanı parlaklık sebebiyle tekrar hesaplamisti ve biraz daha artmıştı her ihtimali söylemek zorundalar çünkü