anneadayii42 Benimde bu gece baslatacaklar suni ile fitil dahami iyi farki ne acaba Rabbim bir avazda kurtarsin sizi de beni de inşallah
guzellanne anneadayii42 fitil daha iyi bence canım ama herkesin bünyesi farklı sizin için en uygun hangisiyse doktorunuz kadar verir
guzellanne Elfelf475 sancıları başlatmak için canım rahmi yumuşatıp açılmanın kolaylaşmasını sağlıyor 😊
guzellanne Naptın canım bebişine sağ salim kavuştub mu? Sen nasılsın inşallah ikinizde iyisinizdir🤲🏻🤗
EmelAkman momysss kuzum suyumu vs patlattılar kanala bir türlü girmedi sezeryan olmak durumunda kaldım ve çok zor şeyler yaşadım 🥲
kizceannesi EmelAkman sizi Bayadır bekliyordum doğum yapmanızı bebiş ve siz iyiyseniz hiç sorun yok doğumun her türlüsü zordur rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
EmelAkman alparslanannesii1661 doğurdum canım ama normal olmadı zorunlu sezeryan oldum ben düürüstçe kendi fikrimi söylicem keyfe keder sezeryan olanın aklından şüphe duyarım 😌 bu nasıl nası acıııı yani yarım insan gibiyiö 3 gün olcak hala beneğimi alamafım. Kucağıma