Szeys Omay0707 O zaman sıkıntı yok. Bi kere olduysa yine olur. İnşallah bu sefer sağlıklı olur. Kafana takıp strese girmeden takibe devam öyleyse😊
Gulcingezer Omay0707 kuzum stres de etkiliyo bak seninki uUn suruyo demekki bebegm bekle aksam bi daha yap bi de sabah yap bakalim degerlendirelm stres yaparsn cocuk da olmaz habern olsn
Nazlierva3535 Omay0707 16. Gün olarak yazdığınız ovulasyon testi asıl yumurtalama değerlendirin akşama veya ertesi gün çatlama olur
Omay0707 Gulcingezer https://resimyukle.io/r/2xcMu9kfmd böyle cıktı kuzum yumurtlama kesin belli yarın tekrar yapacagım
Gulcingezer Omay0707 baya baya belli hemde otekiler degilmis kuzum bu baya yumurtlama yarinda boyle cikabilir ama haberin olsn 2 gun cikiyo genelde bu koyuluk
Omay0707 Gulcingezer artık beklicen dün ilişki oldu bügün eşim yok zaten yarın ve diger gün eşim evde 2 günü değerlendirip tekrar 1 gün arayla devam edecegim inşallah olur bu ay cok istiyorum 😔
Gulcingezer Omay0707 ins kuzum Allah gonlune gore versin bgun ara ver zaten sperm kalitesi icin cnku yarini da degerlendir hersey guzel olucak ins snra birlikte bekliycez benim catladi bakalm neler olucak ama enfeksiyonum var benim bu ay olmaz umudum yok benim