Hayalllllll Yüzümde dudakta çene etrafı vs sürekli uçuk böyle minik minik bir sürü dip dibe noktalar ertesi gün sarı renk alıp patlamaya basliyo dokununca yara olup iz kaliyo normlmi sürekli olması ya bıktım üç ayda bir illaki oluyo
Ayseee4238 Hayalllllll vitamin eksikliğinden olabiliyorm bı ara benimde öyleydi ağız kısmım ne biçim uçuk olmuştu bir türlü geciremedim doktor kızım bunyen çökmüş resmen senin vitamin değerlerin çok düşük deyip vitamin vermisti birde bı uçuk kremi verdi onun çok faydasını görmüştüm. 1haftaya kadar falan yok olmuştu hepsi
Edakcbyk Hayalllllll Abartısız her hafta çıkartıyorum😔 Şuan bile dudağımda tam 3 tane var 😂 Bağışıklığım çok zayıf benim. Artık normal karşılıyorum. Yarın randevum var bende bu konuyu danışacağım doktoruma
MinnieMouse Hayalllllll hamilelikte bagisiklik dustugu icin olur. Ama tedavi edilmesi de gerekir. Doktora gittin mi?
Hayalllllll Ayseee4238 ya ben ilaç kullanamıyorum okadar çok ilaç varki evde unutuyorum kendimle iilglilenmeyi üç çocukla uğraşırken smdi doğum yapicam olucak dört çocuk hiç ilgilenemicem 🤷🤷
Ayseee4238 Hayalllllll Yaa Allah yardımcın olsun valla zor ben biriyle ugrasamiyorum şuan mahfoldum valla seni düşünemedim yani
Nazoo_00 Ben gecen yola gitmiştim o günün ertesi yatağımdan kalkamadım ve uçugum cikti, yorgunluktan ya da stresten de olabiliyor, bende de sık cikar
Hayalllllll Ayseee4238 ya benim burnuma kadar yara oluyor bide sisiyo çok fena hemen de yayılıyor ceneme dudaklara yanaklara çok feci
Hayalllllll MinnieMouse doktora gittim doktor anlam veremedi şaşırdı hatta benim çocukluktan beri oluyor ama bitek gebelikte degl bu
Ayseee4238 Hayalllllll işte yorgunluktan oluyor bide hamilesin zaten vitamin değerlerinde dusuyordur strese giriyosundur hepsi tetikler bence bi sağlık ocağına danış uçuk kremi falan verirse çıktığı anda kullaniver benim kullandığım çok iyiydi anında kurutmustu. Onlar çıkıp çoğaldıkça daha rahatsız olursun strese girersin