Aayyssuu duygulu62 bende kahvesiz bir hayat asla düşünemezdim 😂 dün kesin söyledi artık değişmezse kızım olucak inşallah canım 😍💐
kadifemsii duygulu62 13+1 ama usg ölçümlerine göre 14+2 yim. Cinsiyet kız 🌸🌸 deli gibi mide bulantısı halsizlik var kızıma zor bakıyorum o derece. Geçecek inşallah 🤷♀️
kadifemsii duygulu62 inşallah geçer 🙏 çok şükür iki gebeliğimdede 12 de tahminde bulunup 13 te kesinleşti . Sizinkide ilk muayenede göstersin inşallah 🦋
Mervesmsek22 Zgokkaya ay canım bende 15+6 dayım benimde minik göstermedi cinsiyetini benim yaklaşık 1 aydır kasıklarımda ağrı vardı bu hafta bel ağrısı başladı
ilknuuurr1 Mervesmsek22 bizimki de başta gostermedi tatlı bişeyler yiyip hareket ettikten sonra girebildi doktor🥰
Meltemf duygulu62 14+3 ☺️ Çok şükür bu zamana kadar herhangi bir bulantı ağrı vs hiçbir belirti veya rahatsızlık yaşamadım umarım böyle devam eder 🙏🏼
ozge07070 duygulu62 inşallah geçer bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum sağ salim kucağıma almak istiyorum çok farklı bir hismiş annelik duygusu ❤️😊
duygulu62 ozge07070 ben suan annelıgı hıssetmıyorm sanırım kucağıma almadan hıssetmıcm😔 ama hareketlerını bende dört gözle beklıyorm sanırım oda 16. Haftada oluyormus 🥰