Hanzademerve Kızlar bugün doktorum tiroidlerime baktı sonuçlarda T4 üm düşüktü 0,895 ti. Bebeğin gelişimi için önemliymiş galiba siZler böyle birşey yaşadınız mı ya da bilginiz var mı ben korktum ilaç tedavisine basladık 1 ay kullancakmşım.
2405Sm Hanzademerve benimde düşük ama sizin değerinizi anlayamadım referans 0.61ile 1.12 de benim de 0,50 ye düşmüş ama benim tsh ım tavan yapmoş onla alakalı 23e çıkmış bende guatr hapı kullanıyorum size verdiler mi bilmiyorum takviye edici iyot aldım ben
llFatma Hanzademerve kuzum 1 ay kullanılmıyor benim de yüksek çıkmıştı gelişim etkilenmesin diye 6 aydır kullanıyorum. Doğum boyunca da kullanacağım ilaçları kullandığın sürece normal değer oluyor korkma
1Hanzadehanim Hanzademerve bende trioid hastasıyım ilaç kullanıyorum şuanda olması gereken değer de ama hala devam ediyorum. Doğuma kadar da devam etmemi önerdi .
Duy_gu llFatma bende de çıkdı ama banada bir ay kullan kan ver tekrar dedi sonuca göre karar vericekler galiba
Hanzademerve 1Hanzadehanim 1Hanzadehanim Rabbim şifa versin hepimize bebişimiz sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum