evetbenavukatiyim Yagmur00 İnan kaynanamın gelebilecek durumu var çalışmıyor etmiyor ama istemiyorum. Eşimede söyledim annemden ve senden başkasını istemem dedim
Yagmur00 evetbenavukatiyim benım esımde annen gelsin diyor cunku o bıze sahip cıkmıyor degısık insanlar walla benım kıde calısmaz eltim le oturu ısı gucu yok qma gelip te kızım oldun mu kaldın mı bile demiyor esımle kavga etmis kinini banada yansıtıyor
Nemusto evetbenavukatiyim ben iyi bir insanım bunun için kendimle gurur duyuyorum😊 ama artık bende uzaklaşacağım bu durumda
Bebegim000 evetbenavukatiyim amin canım inşallah 🙏 eşim oralı değil ailem bi başka dünya kaynanamlar bin beter. Kendi başıma mücadele edicem evladım için
Bebek4545 Eşim herseyi o yaptı temizlik yemek Allah bin kere razı olsun aima geldikçe gözlerim doluyor
Hilalkorkmaz evetbenavukatiyim annem oldu kimse eline su dökemez elim çok yoğun çalışıyor her anımı her zorluğumu görmedi ama annem öyle degil eki hep üzerimdeydi annem iyiki var Allah eksikliğini göstermesin
Mom54544 evetbenavukatiyim tabikide eşim ne anne baba kardeş kaynana görümce hiç kimse 5 senedir yanımda olduğu gibi şimdide yanımda rabbim onu eksik etmesin yanımdan çok şükür ki böyle bi ese sahibim srada kedi köpek olsakda hep yanımda arkamda durdu
Xxxseliiiin evetbenavukatiyim eşim annem Allah razı olsun ikisinden de eşim psikolojik annem de manevi desteğiyle yanımda olarak şu an doğum için yanındayım öyle güzel bakıyor ki bize bir haftada bebeğim 500 gr aldı maşallah ☺️