evetbenavukatiyim Ben eşimden başkasını söylersem haksızlık etmiş olurum ❤️ Allah bin kere razı olsun ondan .
Balbeby evetbenavukatiyim en büyük destekcim önce kendim sonra eşim ama eşim görevde olduğu için görümcem sağolsun🥰
evetbenavukatiyim Denizyildizii İlk öğrendiğine annem kızmıştı bana akşamına yumuşadı ama üzmüştü beni epey , sizde sıkmayın canınızı 🙏🏼
akgunbirsen Eşim, annem, babam, kardeşim. 🌸 eşimin ailesi uzak burada olsaydılar eminim onlarında destekleri olurdu.
RumeysaNur34 Önce eşim sonra da annem zor geçiyor hamileliğim annem eşimin yemeğini hazırlıyor eşimde fırsat buldukça işten oğlumla ilgileniyor hafta sonu ev işini kendisi yapıyor
evetbenavukatiyim Balbeby Vay be görümce görmiyiim ömrümce derler ama sizinki kardeş gibi olmuş anlaşılan ne güzel 😊
Yagmur00 evetbenavukatiyim kim senı degıl kendi kendime oluyorum hamıle yım ama destek weren yok hareket etmıyince stresi ben cekıyorum ewın isini gucunu ben yapıyorum yanı sunu anladım kimsenin kimseye faydası yok
merakliblog evetbenavukatiyim tabiki eşim. Hem tüp bebek serüveninde hem şimdi💕 normalde atışırdık arada kavga ederdik hamilelik boyunca maşallah diyeyim bi kere sesi yükselmedi bana benim de ona😍 sonrasında da aileler tabiki çok şükür🤲🏼🧿
Yagmur00 evetbenavukatiyim yok pek bana yardımcı oluyor sabah 5 tr gidiyor 7 8 de geliyor yorgun argın pek yardımcı olamıyor
Gamzeeylul24 Her an gece gündüz neye ihtiyacım olduysa eşim yanımda tam destekti. Sonrasında kesinlikle annem evimizi temizledi maddi manevi destek oldu ve babam nazladı canımın çektiği şeyleri bana taşıdı hatta çekme ihtimali olur diye bile aldı yaptı yedirdi allah hepsinden razı olsun