Zeyyyn Gamzzelianne gebelik şekeri için dıyorsanız 8 saat açlıkla gdynz açken kan alıyorlar glukoz içiyorsunuz 1 saat açlık için alıyor kan sonra 2.saat tekrar kan alıyor o kadar toplam 3 kere her sağlık ocağı yapmıyor ebenize sorun
Nemusto Gamzzelianne bana doktorum 12 saat açlık demişti su dahi içme dedi açken bakıldı sonra şekerli su içiyosunuz bi saat sonra bidaha, bir saat sonra bidaha kanınıza bakılır. Sağlık ocağı bakmıyor yükleme testine
papatya981 Gamzzelianne ben yaptırdım dün,sağlık ocağında 12 den sonra hiç birşey yeme dedi doktor saat 8.30 da gittim açlık verdim 10.30 da da tokluk verdim açlığım 87 tok 84 çıktı her ikisi içinde ayrı ayrı kan alıyorlar
gldn065807 Gamzzelianne ben her ay yaptırıyorum aç kan veriyorsun sonra ilk lokmandan 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun sağlık ocağını bilmiyorum ben hastanede yaptırıyorum
Gamzzelianne Zeyyyn şeker yüklemesi değil sanırım haftam geçtiği için açlık tokluk kan şekerine bakıcaz dedi sadece
Gamzzelianne Nemusto yükleme için haftam geçti o yüzden açlık tokluk kan şekerine bakıcam dedi ama oda nasıl oluyor bilmiyorum
Nemusto Gamzzelianne evet o benide aşırı zorladı ama etkiliyormuş sonucu bana öyle demişti en azından siz yine arayıp sorun sağlık ocağına